Sluta

Jag har fått så många chanser men aldrig tagit dom... Jag har bara mig själv att skylla. Det har aldrig känts helt rätt och jag är kräsen, jag vet. Jag har ingen som helst anledning att vara kräsen! I dont wanna be someone whos searchin...  Jag har magsår till råga på allt, mitt liv känns fantastiskt. Kan knappt vänta tills en ny dag ska uppenbara sig!:( Det var lögn... Jag mår så jävla dåligt coh det är mitt fel, det vet jag... Jag bränner mina skepp för att inget känns helt rätt. Och era jävla idioter som ska försöka skämta om hur jag mår.. Snälla låt bara bli.. Jag är inte på humör, sorry... Imorgon överväger jag återigen att inte bege mig till skolan.. Varför? För att jag hatar den och den bara har bestämt sig för att göra sig ovänn med mig. När ska mitt lyckliga jag infinna sig igen? Kommer det någonsin att göra det? Antagligen men jag ser inget ljus nu...  It's going to be a long walk

Allt och inget

Ännu en dålig dag. Jag vaknade och ställde mig i duschen vid sex i morse och insåg att skolan inte är någotn jag prioriterar för fem öre. Så jag återvände till sängen igen och vaknade inte tidigare än 11. Då satte jag igång och försökte plugga, det var tråkigt så jag sket i det. Gick ner till mamma och ringde ortopedfan. Åkte till ortopeden och fick veta att mina ben mest liknar en 80årings, kanonkul. Helt utslitna ben när man är 18! Tjoho... Sedan stack jag hem igen och gjorde iordning stallet, borstade Maggie och Shoganan. Sedan återvände jag till skolarbetet och insåg än en gång att skolan måste vara det sämsta påfund någonsin. Satt och tjötade hål i huvudet på Louise istället och ville att hon skulle komma ut. Sagt och gjort, hon kom hit med två hästar. Gracan och Gucci. Planen var att jag ska rida in Gracan... få se på det... Det är snarare Louise plan, hästen är ju stor som ett jävla hus!

Nu sitter jag här och tänker på allt och ingenting.  Att livet är bra orättvist, att jag är ägare av världens bästa ponny, att människan är egoist, att jag är trött, att jag lyckades få syn på den hetaste snubben som har stått i ett par skor idag. Jag skojar inte, det var det jävligaste... Shihiiit

Sov gott 


Fuck fuck fuck

Visst känns mycket hopplöst. Speciellt när man ska förklara sina dåliga sidor som om man vore något slags problemretard. Jag har inga problem mer än sånt som alla har, sånt som löser sig. Tävling imon då ja.. Lille Shoganan ska vara med och leka lite. Han är jätteglad för det vill jag lova. För övrigt är jag en känslokall jävla bitch! Jag vill ha en hund, shoganan och ett hem där jag ska bo själv med mina djur för ingen fan ska behöva stå ut, och jag ska inte stå ut med någon fan heller. Jag har tyvärr bara dåliga erfarenheter av människor i slutändan så jag känner inte att jag vill lägga mitt liv på att bli utnyttjad, manipulerad och överkörd.
På torsdag ska jag förresten till Alingsås och träna med min lille skurk lite. Hoppas han kan tänka sig att vara duktig då.
God natt

Baby

Trots att jag åkte till träningen med världens sämsta inställning idag åkte jag därifrån lika glad som ett barn som fått syn på candyman.... Min ponny är något alldeles alldeles speciellt och han var så otroligt bra idag. Känns som han försökte kompensera att jag är helt röten i min kropp nu när han äntligen är på gång. Snart ska mina ben vara friska också och då jävlar är det inte mycket att hålla på. Jag undrar om jag någonsin kommer äga något lika värdefullt som den lilla ponnyn. Era himla skurkar som har tjatat på mig i åratal att jag måste sälja honom både för att jag är för lång för honom och att jag kommer kunna köpa fem bra ponnys för pengarna jag får för honom. Ni kan ta er i arslet.. Han är inte bara en ponny för mig, han är så otroligt mycket mer och så länge han orkar bära runt på mig lämnar jag aldrig hans rygg. Eller jo för fan, ibland hoppar jag av och sådär...:P Men inga pengar i världen kan väga upp vad han är värd för mig. Jag har fått sådana enorma erbjudanden på honom från snorrika ponnyföräldrar som vill att deras barn ska hoppa honom. Jag rycker alltid till när jag hör det men så fort jag ser min lilla kille och tänker mig honom hos någon annan får jag dåligt samvete att jag ens tänkt tanken. Att pengarna skulle vara lockande.. hmm, inte en chans så länge jag är frisk i huvudet... När jag blir för gammal för den här sporten ska Millie ta över honom i gymkhanan;). Det har jag bestämt. Då ska dom bli så jävla bra och jag kommer köra dom jorden runt för att dom ska rocka alla möjliga tävlingar.

Mitt ALLT

Åhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så arg! Jag är så ledsen! Jag är så frustrerad! Jag är så besviken! Jag är så enormt jävla förbannad!
När någon av ens nära utsätts för något man bara läser om i tidningar stannar livet upp och man hamnar i chock. Man blir totalt nermosad i jorden. Jag har inte insett förän nu! Människor som står mig nära ska inte utsättas för något ont! Jag hatar det och jag gråter som ett barn när jag tänker på vad som har hänt dig mitt hjärta. Du är så enormt stark min lilla flicka. Jag hade gjort vad som helst för att ta smällen. Jag hade gjort vad som helst för att du skulle slippa detta. Jag älskar dig och vet vad du har gått igenom innan. Du är den sista som jag vill se detta hända. Det finns inte många människor jag önskar döden men jag skulle gärna döda aset med mina bara händer. Fan fan! Vad hände med livet?
Jag finns här för dig. Föralltid!

Hej och välkommen till Annies lyssningsrum...

Det är helt absurt. Det finns en del människor jag backar upp till 110% i vått och torrt. Jag gör det för att jag vill de här människorna väl och tycker väldigt bra om dem. Jag finns där vilken tid som helst på dygnet, var jag än befinner mig. Ett telefonsamtal bort. Min dörr står alltid öppen precis som jag själv. Jag försöker vara någon slags trygghet. (dum person att finna trygghet hos kanske men jag vill iaf göra mitt bästa). Jag lyssnar, lyssnar och lyssnar. Behöver personen i fråga någon att bolla med så finns jag där. jag har inte svar på världens alla frågor men jag har idéer.. I vilket fall som helst så hatar jag att bli totalt överkörd av denna person gång på gång. Kanske är det för att det är en svag person men jag blir oerhört sårad. Jag skulle bara vilja se någon liten liten liten uppskattning någon gång. Kanske ett leende i samband med att jag har suttit och lyssnat i timmar. Jag gör det så gärna men tro inte att det är till varje pris som helst.
Jag är världens största DUMSNÄLLA idiot


helt rätt

Jag hoppas, hoppas och återigen hoppas att jag löser det... jag måste bli mer av en business woman! Jag vill bara skriva och berätta vad det är som jag har på gång men jag kan inte för det är top secret. Det ingår i mitt nya businesstänkande... Jag håller saker för mig själv tills allt är spikat.. Tja, förutom den som ska göra buisnessen möjlig... Lyckas jag så är jag fan värd att bli kallad kung på riktigt..:P Haha
Måste skriva ihop lite förslag och möjliga tillvägagångssätt så ska vi se vad som händer...

Shoganan är för övrigt det bästa som satt sin fot på denna jävla jord. Han är mitt allt
pusshej



RSS 2.0