Frågestund!

Dags för frågestund här va? Nu kör vi! Rock on! Fråga på, så ska jag svara:) Om ni ställer tillräkligt bra frågor ska jag utlova svaren i en videoblogg.





new days?

Näe! Dags för förändring... Ge mig några dagar så ska jag slänga upp lite före och efterbilder. Spännande va?

Bror min berättade idag att han eventuellt ska flytta till sthlm snart och skriva lite manus åt en välkänd stand up komiker. Kul för honom! Kul att hans liv går åt rätt håll. Jävligt kul! Och fucking kul att mitt liv inte går ut på att göra sådär spontana grejer! Wihoooooo jippiii!

Jävlar i min lilla låda! Nu ska jag bli smal! Imorgon ska jag springa, sedan ska jag ringa, sedan ska jag shoppa!

peace

Danmark, gott folk

Nu är jag äntligen hemkommen efter en danmarkshelg igen... Det vankades hästtävlingar så det var den enkla anledningen till att jag avlägsnade mig från svea rike.
Jag tänker inte skriva så mycket om det där eftersom jag antar att det är lika tråkigt att läsa om som att skriva...

Jag fick reda på ett förbannat otippat rykte om mig själv idag förresten. Det gick ut på att jag skulle ha ett förhållande med en man som jag aldrig ens rört... Haha men det är klart, i hästvärlden är allt möjligt... Jag kan bara tänka mig hur många "VA???" det har susat fram i samma takt som ryktet spridit sig som en könssjudom på bordellen...
Jag tycker mest att det är lustigt hur folk orkar ägna sig åt sån där bullshit. Och hur kan det gå SÅ lång tid utan att JAG får reda på ryktet om MIG SJÄLV? Är det inte sinnessjukt? Borde inte någon komma fram till mig och gratulera till min relation? Haha-oartigt!

puss för nu mina prinskorvar

tjockis

Många har den senaste tiden frågat mig varför jag äter så konstigt... Dieten jag för närvarande ägnar mig åt kallas LCHF och utesluter kolhydrater i alla dess former och socker såklart.
Anledningen till att jag väljer att inte äta allt som ställs framför mig är att jag är livrädd att bli ett fetto-fångad i min egen kropp. Hur jävla kul vore det? Och helt ärligt nu, är det inte i ärlighetens namn förbannat mycket snyggare att vara smal än fet? Nu får ni säga vad ni vill om att jag är elak och en dålig förebild för yngre tjejer (jag har hört det förr) men det skiter jag i.
Frågan är: Är jag nöjd som jag nu ser ut?
Svaret är: Nej, jag har många kg kvar att jaga. Punkt.

Sedan blir jag så trött på folk som skyller på att de är feta pga kraftig benstomme, dåliga gener eller något annat smart. Man blir vad man gör sig till, det vet ni va?

Nu syftar jag inte på kvinnor som fött barn, det är en annan sak. Fruktansvärt svårt att gå ner i vikt efter barnafödande och dessutom mindre angeläget då man faktiskt har ett barn att ta hand om.

Men ni feta män med ölmagar å ni feta brudar som jag ser slinker in på gotteposten och kommer ut med djävulens påsar godis. Vill ni vara fast i er egen kropp? Finns det inget i livet ni hellre vill uppleva, istället för att gå miste om så mycket som ni faktiskt gör?

Puss

Nice

Hej alla mina fina smurfar!
Just nu sitter jag på jobbet och känner att livet är fantastiskt! Jag trivs så förbannat bra på detta stället att lönen absolut bara känns som en bonus. Visst låter det härligt? Att känna så opå jobbet unnar jag verkligen alla mina fina medmänniskor. Ni som inte är så himla fina kan vantrivas bäst ni vill på jobbet, det gör inget för mig.

Jag står just nu i valet och kvalet. Ska jag ta mig an en liten hund tro? Jag känner att det hade varit pricken över i:et i mitt (för tillfället) perfekta liv. Jag får suga på den karamellen en stund tror jag. Först måsta jag se över min ekonomi och göra någon slags budgetkalkyr så jag vet vad jag kan mäkta med. Just nu är det lite mycket med tanke på Fabricius försäkring och skit. Sedan ska jag och pappa dra och kolla på en lägenhet nästa vecka. Jag tänker mig egentligen att jag främst måste ha pengar till boendekostnad, häst, bensin. Mat och sånt måste ju inte vara dyrt, jag menar att jag i vilket fall som helst inte bör äta speciellt mycket. Dessutom bakar jag mitt bröd och lever typ på fisk... Jag kan fylla frysen med fisk helt enkelt. Fisk, kaffe och brödingredienser;)
Jag borde också köpa mig ett gymkort för jag måste fan ta tag i mig själv nu. Jag rullar snart fram:(

Denna veckan får jag in lite jobbtimmar så det känns jävligt bra (eftersom jag dessutom har ett förjävla bra jobb).  Detta pass som jag just nu arbetar är från 15:00 till 09:30 imorgon förmiddag. Sedan jobbar jag Torsdag 11 timmar. Perfekt!

Puss puss mina braingar!


Enjoy:
  


Bad ass

Ja! Jag är en dålig människa! Jag vet, jag vet... Jag är en lögnaktig odugling:( Jag har lovat att uppdatera men lik förbannat är det rätt öde här... Jag tänker inte ens be om ursäkt eftersom ni nu tvekar på om jag verkligen menar vad jag säger när det aldrig sker någon bättring.
Idag har jag haft världens slappaste dag och har lite dåligt samvete för det. Jag borde absolut inte ha det eftersom jag har slitit som ett djur hela veckan, men man kommer liksom in i något slags tempo som är behagligt att hålla.
Igår tog vi lite sommarbilder på mig och Shoganan. Jag tänkte att jag ska fotobomba lite här idag av just den enkla anledningen att bilderna är gudomliga;) Haha jag skojar inte! De är fantastiska... Det är konstigt men jag kan inte dra mig till minnes att det finns någon annan häst jag känner som gör sig så bra på bild som Shoganan. Jag kanske är lite partisk men det går ju inte att få speciellt fula bilder på honom, eller?

Imorgon ska jag ta mig in till gbg och besöka Mac så dom får hjälpa mig lite med inloggning på apple! Jag är i stort behov av lite olika appar till min lilla kärlek! Så är det! Jag och min iphone älskar varandra!













Nå? Är det möjligt att få en ful bild på mitt hjärta? Han borde få jobb i någon tidning som modellponny!

Pusspuss mina älsklingsmuffisar!


RSS 2.0