Andy you´re a star

Jag skulle egentligen ridit swedish spring pairs med Andy men eftersom min rygg är pajj så går det tyvärr inte...Så jävla tråkigt, jag hade verkligen velat göra det! :( Och när jag sa till Andy hur det låg till och att jag kan knapra tabletter om han har planerat in det här och sådär så tyckte han att det var en himla dum idé att offra ryggen för det där... Tråkigt men ändå skönt att han förstår.

Så nu kan jag passa på att slänga upp en mycket passande låt som The killers har gjort. "Andy you´re a star".:)



fan

Jag orkar fan inte springa omkring i regn och leta efter barn som vägrar lyssna på vad jag säger. Jag är så jävla trött på att halta omkring efter någon som hoppar i havet sena kvällar för att komma undan mig. Jag pallar inte att vara någon skiten medlare mellan två hysteriska människor som vägrar återge någon slags sanning. Jag vill inte bo här mer för jag klarar det inte. Jag har försökt och ibland är det lättare än annars. Varför har jag ingenstans att ta vägen? Jag måste bort härifrån nu! Jag blir knäckt av detta.

...

En enda fråga på ett enda sms. "Är du okej? Din C". Det var vad som stod och det var vad som fick mig att bryta ihop. Det var nära hela dagen men det där messet var droppen. Jag vet inte riktigt varför men jag är så ofantligt trött på att må dåligt. Varför kan det inte dyka upp något som bara kan jämna ut allt åtminstone. Om det bara hade hänt EN rolig grej så kanske jag hade kunnat fokusera på det istället men just nu är det bara för mycket.
Tack för att du bryr dig Charlie.


Samla dina tankar

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in.¨Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din. Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt måloch inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt, om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet.
du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet.


Och du får inte andas på min panna. Inte få mig falla mer om du inte sen kan stå för all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart, när jag önskar inget hellre, än att du gör allt emot mig snart.

dating in the dark?

Nu är ju jag lite emot att träffa folk man inte känner fullt ut för att ta en öl och tjöta. Men jag får nog ge efter vad gäller det där nu eftersom jag måste ge detta en ärlig chans.
Mannen jag talar om är "lätt" bekant genom vänners vänner. SÅ det kanske inte är så konstigt ändå, haha.
Nu har jag ändå pratat med människan i flera månader och det är ju en riktig sköning men det är lite krångligt för mig eftersom JAG är den som måste pusha. Och hur i hela fridens namn ska jag lära mig att ta kommandot och föreslå något? Haha!
Vad som ändå är väldigt bra är att jag knappast blir överkörd i detta läget (vilket brukar vara det vanliga problemet), snarare tvärtom, nu får jag jaga lite. Jobbigt och påfrestande men jag måste som sagt ge det en chans. Haha jag låter som en gammelfarmor!
Nu ska jag natta alla mina små barn. Pusspuss

triiist

Herre min skapare vad rastlös jag är! Ge mig något att göra, vad som helst så ska jag ordna det. Hörde rykten om att en eminent grillkväll snart skulle påbörjas här i trakten och att någon vid namn Annie borde komma. Kanske är det så, men jag fortsätter sitta här och låtsas som att jag gör något viktigt. Jag orkar ändå inte gå någonstans....
En puss kanske?PUSS

time?

Vad händer? Jag hinner inte ens med att tänka på vad som ska hända i mitt liv nu... Jösses, det där med att planera har knappast varit min starkaste sida. På fredag ska vi ha nationellt prov i svenska b, vid samma tid som provet är har jag tydligen tid hos tandis. Nästa vecka har jag en jävla massa prov som jag inte ens vet hälften av.
Sedan måste jag köpa studentklänning och skor. Jag ska boka tid hos frisör och make up-tjofräs.
Nästa Lördag ska jag fira Minelas födelsedag men innan dess hade jag tänkt dra och titta på det där "tåget" charlmersnördarna ska göra, (har glömt vad det kallas).
Någon som vill hitta på nåt i helgen tro?
Pusspuss


Think about what?

Okej från och med nu måste jag sluta fundera på saker jag kanske inte är helt nöjd med. Jag tog ett felsteg igår kväll och har inte kunnat tänka på annat idag. Sedan kom jag på att jag har ju inte skadat någon, inte ens sårat någon och jag kommer ju absolut inte ha men för livet. Så varför må dåligt och fundera? Alla gör väl saker man ångrar ibland?
Nu tänker vi inte mer på det...
Idag var jag på hopptävling, eller kollade på hopptävling kanske man ska understryka. Jag blev galet ridsugen och kunde inte hålla mig borta från Shoganan när jag kom hem..:( Dumt gjort, för nu gör det ont. Jag gjorde knappt någonting, åkte helt enkelt lite häst.

Såå, nu måste jag gå och ringa några samtal.  (har lite jobbiga förklaringar att göra till folk angående min kväll igår...)
Pusspuss

:)

Hej alla glada små spjuvrar!:)
Sitter för tillfället i skolan och är väldigt glad. Ingen vet varför men vädret kan ha talat sitt språk;)
Ikväll ska jag på stand up med Soran Ismail i skolan, det ska bli skitkul... SYnd att inte Albin var hemma och kunde följa med.
Igår när jag var hos sjukgymnasten skulle jag lära mig att spänna min mage på ett högst märkligt vis, jag kunde inte hålla mig för skratt när jag låg där i "föda barn-ställning" och skulle spänna nederdelen av magen medan gubben höll sin hand på en mindre tillfredsställande plats av min kropp. Tillslut var jag duktig sa gubben och jag fick gå hem. Om jag lär mig att spänna den där konstiga muskeln så att den blir stark så ska jag snart få åka häst sa han:) Då ska jag nog åka Bayley i början.

ha-ha-ha

Dumt att skriva om mitt dåliga humör till mina vänner och tro att dom ska vara tysta... Bättre lycka nästa gång. You might be in love sweetypie (men han säger allt till mig ändå, tyvärr) ha-ha-ha.
Blev erbjuden att ta över Annikas 1a i gamlestan, eller iaf hyra den i andra hand. Tanken är lockande men det är en hel del praktiska saker som måste fixas. Önska mig lycka till.
Sedan sprang jag på en kollega från gruppbostaden idag och hon sa att det finns alla möjligheter i världen till arbete i sommar vilket jag har levt på hela dagen. Jag menar, lyckas jag inte tävla så ska jag fanimig jobba istället:)

Nu så! Skriver senare.
Puss


hola

Det är inte synd om mig. (Min balklänning är gorgeous för övrigt.) Tillbaka till "inte synd om". Jag är i själva verket rätt glad idag förutom att jag börjar bli lite sjuk... Jag funderar på om min kropp fixar en kväll ute imorgon- jag ska försöka! För att få detta lovet lite rockigt iaf och ber till gudarna att jag slipper bakisångesten.

Ibland tänker jag tankar som man absolut inte får tänka efter en extrem (i mitt fall) handling. Jag borde aldrig ångra någonting men ibland har jag förstört saker för någon som jag tycker om, jag behöver inte älska personen men ändå. 
BORT! Dumma tankar, jag gjorde det där för att jag var tvungen, okej? Jag blev ju sårad. Annie är trögfattad.
Nu ska jag ringa och kolla om någon ska ut imorgon. 
Puss 

What a lovely day!

Trots att ni är rötna i magen vad gäller att kommentera så tänker jag ändå skriva ett inlägg idag, tro det eller ej...

Idag känns som världens längsta dag, det kan bero på att jag för ovanlighetens skull lämnade sängen innan 6 i morse. Klockan 8 infann jag mig hos sjukgymnasten, klockan 9 bar det sig inte bättre än att jag pluggade i kungälv en aning, sedan åkte jag hem och vi fick besök av en snubbe från soc, sedan kom Nettan med en tjej som ville rida- bara att slänga på en häst sadel och träns. Efter detta stack jag till Hålta och kollade träningarna där, jag höll på att börja lipa för det känns som att jag aldrig någonsin kommer komma tillbaka till gymkhanan...

Nu sitter jag här och tänker berätta om besöket hos sjukgymnasten som urartade lite.

Först kom jag in till min nya klämgubbe och pratade helt flummigt om hur det kändes (jag hade ju knappt vaknat).
Han sa att han inte riktigt hängde med på vad jag menade men att jag skulle klä av mig och slänga mig upp på britsen.
- Det kunde man gett sig fan på hörrö du! Att jag skulle klä av mig även denna gång, sa jag då till min stackars klämgubbe som tittade oförstående på mig.

- Vill du inte ha hjälp då? Sa han då medan han stirrade på mig som lite generat (och osmidigt inte minst) drog av mig byxorna.

Klart att jag vill ha hjälp tänkte jag och klättrade upp som en jättebebis på britsen.
Sedan klämde han och böjde.
Vet ni vad han kom sig för att göra sedan? Jo! Han skulle tejpa hela ryggen och ena skinkan, underligt tänkte jag. Jag skulle böja mig framåt och bakåt under ryggtejpningen och när han sedan skulle tejpa min röv skulle han först hämta sin kollega så dom kunde hjälpas åt. Jag skulle givetvis lägga mig på britsen med ena benet åt helvete. Hela trostyget åkte åt sidan i och med det. Jag blottade med andra ord hela muffen för Doktisarna, jag försökte täcka för med ena benet men han drog det lik förbannat åt sidan igen. För att dom på bästa sätt skulle komma åt min vänstra skinka var dom dessutom tvungen att dra ner trosorna under arslet. Jag har i och med detta inte mycket kvar att visa för männen på det där stället. När dom hade tejpat klart låg jag där, stel som en pinne medan dom stod och pratade interngrejer med varandra i fem minuter. "Roland hade tydligen blivit utslängd från en föreläsning på sjukhuset".

Tack för en bra dag doktisar, jag längtar till på fredag då vi åter ska dejta.

Puss

Pictogram

Uschiamej! Jag ska komma på något bra att skriva snart men detta inlägget får ge er en liten bildupplevelse. Håll till godo:)

Jag och Leia är lika på många sätt, vi är tex lika bra på "kanin".

 

Ni kanske inte visste detta, men min mamma älskar mig för den jag är. (Hon har bara inte erkänt än)

 

Pusspuss




Korsetten hittade sin plats med en gång!




Enda anledningen till att jag sätter mig vid det där pianot är det där skimrande stycker som står ovanpå;)



Rebecka och Alexander

 

 

Säga vad man vill om mig, men är jag inte bäst i världen på att styla stallbarn va? Rätt nöjd själv sådär;)


Lägg gärna märke till min extremt feminina gångstil i den lerigaste gräsmattan någonsin. Min pappa kom på att han måste gå ner 8 kg och nu när jag ser bilden kan jag inte annat än hålla med! Jag är inte van vid att ha en fet pappa. R.I.P Smal papput




Skål och välkomna till fyllemongokärringen 




Puss for now mina vänner... Jag skriver i sinom tid:)


Gavin Degraw


Det här är såå bra! Jag blir alldeles jätteglad och inser än en gång att Gavin är min tilltänkte!

Lyssna och njut mina vänner





Spektakulärt

God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt... Ehh, okej skit i det.
Jag kollade precis min facebook och Jay Bain hade skrivit "något" i min logg. " Alreet. Thinking of cming over this june... what you think? I would need help with Svenske".
Jaha, tänkte jag, detta var ju häpnadsväckande... Denne Jay är säkert hur ball som helst och han är hjärtligt välkommen till mig men ett litet frågetecken dyker upp i mitt huvud. Detta ska ju föreställa Albins kompis från Newcastle och så vitt jag vet har jag aldrig träffat människan. Om han gärna vill lära sig svenska så kan man ju undra varför han inte pratar lite med Albin, som jag minns var en ganska språkbegåvad gentleman.
Nåväl, Jay FÅR väldigt gärna besöka mig i juni och jag hjälper honom hemskt gärna med svenska (om det nu verkligen är så att han vill lära sig).
Vad jag måste ha i bakhuvudet är att gästfriheten är på en helt annan nivå i England och just därför kanske han skrev just sådär på fejjan, ingen svenne i världen hade skrivit så till en främmande människa i ett främmande land, men vafan, nu ska jag sluta vara en sån bitterkärring och infvitera Jay å det varmaste.:) (Undrar om Albin uppskattar denne Jays kontaktsökande med hans lillasyster)

Ikväll, vad gör vi ikväll party people? Jag är redo!

Pusspuss


Så, nu välkomnar vi Jay.. Ehh



Drunkisch

Bakfylla, vad är det? Jag borde må sämre idag än jag faktiskt gör. Jag har visserligen tillbringat så gott som hela dagen inomhus för att undvika jobbiga solglimtar;) (Rebecka har dessvärre envisats med att leka parasit idag så de där jobbiga solglimtarna byttes ut mot tjat, tjat och åter tjat).
Igår fick jag antagligen erfara den fullaste fyllan jag någonsin varit med om och jag skojar inte när jag säger att jag såg allt fyrdubbelt, där kan man verkligen snacka om dimma! Vad jag alltid funderar på dagen efter en kväll ute är: Varfför skicka en massa kryptiska sms till halva min telefonbok? Igår fick jag skickat några sms till folk jag helst inte vill veta av, varför slutar jag tänka? (Alla sms var ju inte till folk jag inte vill veta av, bli inte arga;))
Det var en rolig (och billig) kväll för övrigt och vad jag kan minnas så skaffade jag alldeles för många nya "vänner" och telefonnummer, :S.
Det som man däremot hade kunnat ana om man sett mig igår var att jag inte vaknade i min säng. Det var tydligen för "svårt" för mig att sätta mig på en buss och ta mig hemåt. Nåväl, gästfriheten var utomordentlig så jag ska inte klaga. 
Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och få något vettigt gjort. Borde kanske dra in till stan och dricka lite kaffe med folk som jag träffar för sällan.

Pusspuss mina hallonbakelser

Egokick

Herre gud vilken egokick jag har fått nu.
Först var jag på massage där jag verkligen fick mig en genomgång som hette duga.
Sedan behövde jag givetvis vila mig, och vad kunde passa bättre än ett litet filmrace? Jag började med "Ondskan" som är så djävulskt bra, jag får en sån kick när Erik får sin upprättelse i slutet. Sedan såg jag sista delen i Stieg Larssons triologo, "Luftslottet som sprängdes", jag säger bara herre jävlar va jag älskar Lisbeth Salander! Nu tänkte jag att jag skulle bli lite som henne. Jag vet dessvärre människor som inte skulle uppskatta att jag kapslade in mina känslor sådär mycket.
Nåväl, imorgon ska jag ut på krogen och där ska jag vara så fantastiskt alkoholpåverkad, kommer jag inte hem med sista bussen så är det synd om mig men då får jag å andra sidan ha kul en stund till:).

Nu ska jag snart börja fundera på vilka kläder jag ska ha imorgon, sedan ska jag komma på upplägget på morgodagens ridlektion som jag ska hålla.
(Saknar min baby för mycket, om några veckor måste jag vara tillbaka hos honom för jag står inte ut med att se honom ledsen.)

Pusspuss


Nu kör vi lite bilder som jag just hittade:)

Min goding i Frankrike... Hoppas vi snart kan vara tillbaka


Laget innan balen i Frankrike:)
Frankrike 2009
Drunken monkeys PÅ the gala dinner...
Ind. SM 2009:)
Individuella SM 2009
Någon har slumrat till en aning?
NÅGON sover gott... Ehh
Nicke Håkan och jag:)
Klätterapa

Upp och ner, ner och upp. Grisen gal i granens topp

NU gäller det att ni hänger med här.
Ibland är man så säker på någonting, så väldigt säker! I mitt fall handlar det om vad man vill ska hända och inte hända.
Sedan uppstår en situation där allt inte blir som man tänkt sig och jag börjar plötsligt tveka på om jag verkligen ville på riktigt. Förstår ni vad jag menar? Istället för att bara låta saker hända, kommer det alltid en käpp som blir inknuffad i hjulet och man måste anpassa sig.
Ju fler gånger det uppstår en sådan situation som stoppar händelseförloppet som jag hade velat skulle ta form från början, desto mer tvekar jag och inser att jag kanske måste tänka om.
Det är väldigt jobbigt att tänka såhär hela tiden eftersomdet betyder att jag måste byta ut mina så starka tankar och åsikter hela tiden, tröttsamt.
Nu vet jag inte mycket mer än att jag ska gå ut och klappa på min finaste prins och prinsessa, sedanska jag till massören. Damn!
Öl ikväll?
Pusspuss (ursäktar så hemskt för ett inlägg som ingen fan lär förstå)


Jag Patrik och Sara, fullare än svin:S (Bilden har inget med texten att göra)

RSS 2.0