tröttelin

Ligger i sängen och kom på att jag borde skriva något här, men min hjärna är helt tom på något vettigt. Jag har därför ingen aning om vad jag ska skriva om. Var i skolan från 9-halv sex idag. Så förbannat tråkigt. Hade en håltimma på tre timmar innan sista lektionen. När jag väl var klar med min monsterdag skulle jag möta pappa på kungälvs trä för att sedan åka med honom hem. Jag gick bort till trähandeln efter att ha sagt hejdå till sandra. När jag väl var där och försökte fördröja tiden ställde jag mig och kollade på lite garderober och sånt, ganska roligt tills jag inser att sömnen är väääldigt nära, jag somnar i princip stående. Jag hittar en liten låda att sitta på och somnar som en stock efter en halv sekund. Där satt jag ett tag (hur länge vet jag inte) tills en kille i personalen kom och petade på mig "jag tror du ska vakna nu, det är bättre att du går hem och sover i din säng." Då jag är helt yrvaken och knappt vet var jag är ställer jag en något korkad motfråga "ni har ingen säng som jag kan låna här då? Ni har ju kök, garderober och hela kittet." Sedan fick jag gå ut och som tur var stod pappa där ute och väntade på mig. Jag ska inte återvända till trähandeln på ett bra tag. I så fall endast iförd spionkostym. 

lite bilder till föregående inlägg tänkte jag:)

Med tanke på att jag ännu inte lyckats somna så kan jag slänga upp lite bilder som har med föregående inlägg att göra.=)


William som ska döpas, älskade lilla barn
Älskade lilla William


Linda och jag i Stockholm
Jag och Linda. Hoppas hon kan rädda mig när hon kommer till skolan<3

Puss
Jag och William

Gamla tider
Mest för att minnas gamla tider. Jag och Lena. Hon flyttar till Trosa imorgon och pluggar. Lycka till hjärtat

Handens fem fingrar vaggar dig till ro

Jag har försökt sova i tre timmar förgäves. Jag kan INTE, jag bara vrider och vänder på mig. Det var första dagen i skolan idag. Första dagen på sista året. Kanske är det därför jag inte kan sova, jag vet inte om jag orkar. Jag kände stämningen idag och insåg att jag verkligen inte passar in i den där miljön hur mycket jag än försöker. Det är alldeles för "tjejigt". Alla är så söta och gulliga men det där är inte min värld på något vis, som när jag gick i högstadiet. Haha, det var tider det, där trivdes jag ta mig fan.;-) Linda är utomlands den gottegrisen och det kanske känns bättre när hon väl är tillbaka i skolan.
Jag känner mig stressad utan att veta varför, jag har väl inga måsten? Jag tror bara att jag förväntar mig hugg från olika håll och bara det gör mig stressad.
Det var så fint väder idag, 27 grader! Och jag satt inne i en skola... Ikväll/natt regnar det. Det regnar så väldigt mycket och det är ganska mysigt tror jag... Om jag bara hade kunnat sova, nu åskar det till och med. Stackars Shoganan som står ute i ovädret=(.
På lördag Ska Louise och Andreas lille William döpas, hon frågade om jag kunde tänka mig att sjunga i kyrkan, jag hade gärna gjort det om hon hade frågat mig tidigare än två dagar innan..;)
Jag tränade en stund på Chack igår och idag. Han var helt cockonut! Alldeles galen och bockade som om han hade fått en brännässla under svansen, men det var kul, kul att han tyckte det var kul..:P

Jag tror inte att jag har så mycket mer att dela med mig av på min fantastiska blogg. Håller tummarna för tjejerna i England som ska rida VM i helgen, LYCKA TILL!!!:D:D

Sedan tänkte jag ägna Amanda Josefsson ett par rader här eftersom hon verkar vara min mest trogna läsare. Hon tränade på sin lilla Qlementine igår och det gick så himla bra! Duktiga tjejer!:D Om någon är dum mot dig i den nya skolan nu så ringer du bara SOS (Annie) så ska jag ta ett snack..;)   Läs Amandas blogg också förresten, den är så gullig, är liksom en följetång, novellserie kanske man kan kalla det:) www.stuterifyrklovern.blogg.se

Pusspuss

Det har hänt så mycket konstigt på sista tiden. Jag måste köra lite vita lögner högt och lågt och det börjar bli lite jobbigt men man måste väl få ha lite privacy ibland? I lördags var jag på Nisse och Gunillas 50/40 årsfest vilket visade sig vara ett bröllopp mellan turturduvorna sedan. Vilken överraskning!!:D
Det har hänt något som jag aldrig kunde tro skulle hända mig, det är något jag bara berättar för mina allra närmaste. det är ganska jobbigt, det går bra så länge jag inte funderar så mycket på det men när jag väl börjar grubbla inser jag vad som faktiskt har hänt. Well, vi lämnar det där. En annan grej är varför man aldrig släpper sin första crush... Det är nästan lite roligt... Oj vad osamanhängande jag skriver idag. Jag kommer inte på något speciellt sådär utan bara en massa smågrejer från olika tilllfällen. Önskar att jag kunde åka till VMet men det verkar kört för både mig och Jenny tyvärr... Synd att det inte fanns något billigt flyg att hoppa på...  Vad gäller det där kan jag nog bara köra utpressning med det äckligaste drägget jag vet om jag vill men jag väljer att hålla mig borta...

Jag är så jäkla nyfiken.. Vilka är det som läser den här avdankade gamla bloggen?

Det var längesedan

Herre gud, jag har ju inte skrivit på hur länge som helst... Jag har väl lite att ta igen kan man tycka.. Fast å andra sidan tror jag bara att det är jag som läser detta så av vilken anledning ska jag skriva egentligen? Well, jag gör väl det ändå... Jag har varit i Marseille och tävlat EM vilket var fantastyiskt roligt och Shoganan överglänste alla mina förväntningar, nu finns det inte mycket att hålla på:) I frankrike var det typ 35 grader i skuggan vilket var lite småsvettigt ibland men hellre det är jävla Sverigebajsvädret. Efter EM åkte jag med Aido & CO till England där jag mötte upp Eva-lena och jocke som hade med sig lilla Chackis. Så vi begav oss till individuella VM där chack var så himla duktig.. vi var så snubblande nära semifinalen så jag är fortfarande lite bitter över detta men ganska nöjd ändå:) Sedan har jag varit hemma och levt ganska hårt, jag är helt utsliten av allt festande. Undrar om jag börjar bli för gammal?
Idag skiner iaf solen och det har jag ingenting emot. jag tror att jag ska ge mig ut på min finaste prins Shoganan i skogen en stund. Vill hinna hälsa på Melvin och Millie innan jag börjar skolskiten igen. Ska verkligen försöka!
Nu väntar mitt hjärta på mig i hagen. Vi ses gott folk. Puss

RSS 2.0