Nej

Icke picke pö. Här går det inte som det ska alltid. Sitter i skolan och kom just på att jag har glömt av att man måste gå på en del lektioner trots att man har praktik. Mitt liv har struktur 0,00. hemma är jag snurrig, på praktiken är jag snurrig, i stallet är jag snurrig, hela jag är snurrig och det tar på mina krafter att inte ha ordning på någonting. Jag vill hoppa av skolan med en gång. Jag orkar inte mer! På torsdag ska någon människa försöka få ordning på min rygg som BARA krånglar. Undrar om det finns människor som kan få ordning på ens liv på samma sätt som han ska pussla ihop ryggen? I så fall skulle jag anlita den människan vad det än skulle kosta mig. FAN,  jag måste få ro i mig själv men det går inte. Alla ser framåt medan jag ser bakåt. Mest av allt står jag bara stilla i livets gilla gång.
Jag är glad att jag ännu har mina gymkhanaträningar som ändå håller någon slags struktur på veckans dagar. Annars är det inget alls. Hur ska jag göra efter skolan? Hur ska jag få jobb? Hur ska jag ha råd  med ett boende?
Någon som vill byta bort sitt liv mot mitt för ett tag?
Puss

Long time no see

Ja, det var ju längesedan jag skrev här och det har olika förklaringar men jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande.
Jag funderar på hur mycket sorg en stackars människa kan tåla. Människor verkar ju ta livet av sig för minsta lilla medan andra verkar utstå alla helvetets motgångar. I hur stor utsträckning lever sorgen kvar hos människan resten av livet? Det är helt ofattbart hur en del människor fortfarande kan leva sitt liv som "vanligt".
Nåväl, nu ska jag försöka få tag i en sadel som passar Shoganan. Genant att behöva låna pengar av någon för att ha råd med den där jävla sadeln. Jag behöver den till Scandinavium och egentligen till träningen på torsdag redan. Hur ska jag hinna?
Har jag berättat om den heta snubben på jobbet förresten? Det var heeelt absurt! Jag får se om jag kan skriva om detta lite senare, nu ska jag försöka vara lite social med mina gäster, Eva-lena och Jocke.
Puss

...

Om man är så arg, förtvivlad och tom att man har ont i huvudet och skakar. Behöver man skriva ett positivt inlägg då?
Varför ska jag hela tiden stå och vara tacksam? Trots att folk slänger skit i ansiktet på mig? Hur kan jag då kallas otacksam? Varför skiljer inte idioterna på sakerna? JA! Jag VAR tacksam för allt som gjordes. JA jag blir ledsen och arg när jag hela tiden får höra vilket svin jag är och att jag ska dra. Jag hade GÄRNA stuckit för längesedan om jag hade kunnat. Ni anar inte hur många gånger om dagen jag funderar på hur det skulle vara möjligt att dra härifrån.
Var ska jag bo? Hur ska jag få en billig stallplats till Shoganan? Hur ska jag bli av med resten av hästarna? Ska jag skänka bort min älskade Bettan och sälja Bayley för en billig slant? Hur ska jag ha råd att betala resten av körkortet?
Jag försöker hitta lösningar på det HELA tiden men jag kommer inte fram till något. Snälla tro mig, hade jag haft en enda liten möjlighet så hade ni verkligen sluppit min otacksamma, otrevliga, tjatiga, flummiga attityd. Jag hade mer än gärna sluppit se er på väldigt länge också, men tillåt mig att hålla mig i bakrunden några månader till så ska jag försöka lösa något, för jag står ut lika lite med er som ni gör med mig. Jag ber om ursäkt att jag har tagit plats i familjen, verkligen, förlåt!

Happy Birthday to me:S

Skoola! Här sitter jag i min ensamhet. Resten av klassen har stuckit hem och jag väntar på att få ta bussen till gruppboendet för att säga hej till mina små vänner. Det ska bli SÅ kul att se dem igen, ni anar inte:)
Min födelsedag har gått mer än halvvägs och det känns som vanligt. Ingen bomb har träffat mitt huvud, ingen har grattat mig mer än Leia (vilket hon gör varje dag, spelar ingen roll om jag fyller år eller ej). När jag kommer hem ska jag se till att det blir trevligt för mina små besökare, Natta & CO ska göra en liten visit ikväll.
Jag sitter med en klump i magen, varför? -Jag vet inte! Det ska ju inte vara såhär riktigt. Tusan!

Undrar om jag hinner ut en liten sväng med min favvoponny, han har tydligen en förbannad träningsvärk efter gårdagen men det var det värt, säger Showgun.
Jag kom förresten på igår att jag varken haft hjälm eller ridbyxor på två månader. Jag har ridit i mjukisbyxor och mössa, det var konstigt. Problemet var att mina ridbyxor hade möglat eller nåt, för när jag skulle dra på mig braxerna så var resåren sådär "knakig", ni vet, och hela grenen på byxorna sprack. Det tyckte jag var förbannat kul så jag drog ännu mer och blev aldeles till mig av att förstöra mina favoritbyxor. Ännu roligare hade helt klart varit om det hade spruckit i grenen under träningen, då hade jag gillat mig. Fan va kul! Tyvärr hann jag hitta ett par andra ridbyxor som var hela och fräscha så det blev inga spruckna byxor på träningen after all.

Varför sitter jag och skakar? Beror det på mitt överdrivna kaffedrickande idag tro? Eller på något annat? Jag är hyper i vilket fall som helst.

Tänkte att jag kör ris och ros idag.

Dagens ros: Till mina fina vänner i klassen som lyssnar på allt mitt tjöt.
Dagens ris: Att jag fyller år utan att bry mig...

Life´s so sweet

Idag får det bli en hästadag på bloggen. Mest häst iaf. När jag kom hem idag skulle jag brodda av Shoganan inför gymkhanaträningen och vad möttes jag av? Ett rent helvete! Broddarna satt som fastsvetsade och jag hade både träningsvärk, olidlig smärta och en andning som kunde liknas vid ett maraton när jag slutligen var klar. Träningen gick trots allt bra, Shoganan gjorde sitt absolut bästa, men kondisen kunde helt klart varit bättre...

Idag kan döden ha varit på min skola. Jag vet inte säkert men det verkar så. Det var så förbannat tråkigt och jag var på dåligt humör hela dagen. Min fröken Maggan däremot hade lovord att tilldela mig?! Undrar vad som flugit i henne på senare dar.
Jag fyller år om 10 minuter, är det kul? Näe inte alls. Jag är faktiskt lite deppig. Inte pga födelsedagen tror jag, kanske lite därför men jag känner mig allmänt nere. Bäst att inte sriva så mycket idag för då lär jag sänka antalet läsare med 100%.
Puss och god natt mina kära och okära.
(Jag blir mer deppig av låten nedan, vill ni joina ska ni lyssna:))


Det är min mormor det

Är det okej att tycka att de där ungarna i "jag vill bli stjärna" (eller vad fan det heter) är förjävla töntiga? De flesta iaf. Jag tycker riktigt illa om de där lillgamla små äckelbarnen som tror att de redan är stjärnor och bäst i världen. Ungarna är för fan bara 11 år ungefär. Uschiamig!
Tack för kommentarerna förresten, nu blev jag mycket mer motiverad att fortsätta uppdatera förstår ni.
Angående kommentaren om min nakenchock i stallet så måste jag ändå försvara mig och säga att det bara var ännu ett trick för mig själv att tycka ännu sämre om vintern. Tur att jag har positiva vänner iaf:) men vad vore min blogg utan alla mina negativa tankar? Skulle ni tycka det var kul om jag var löjligt positiv ett helt inlägg? I så fall ska jag ge er ett helt inlägg med positiva meningar. Är inte det min grej att vara lite av en surfjolla som man kan sitta och störa sig på under tiden man läser bloggen? Jag hoppas det:)
Jag önskar för övrigt att jag kunnat gå ut med min kära klass i helgen för att fira min nfödelsedag lite men som ni snart ska få läsa så finns det ETT krux. Jag har 9,37 kronor på mitt konto! Hey var är festen? Jag bjuder laget runt! Näe, tydligen inte. Jag bjuder inte en jävel, inte ens mig själv:(

På lördag klockan 15.00 ska jag ha en liten sammankomst hemma hos mig, då kommer mormor och säger grattis till mig, precis som mina senaste 18 år. Hon är snäll min mormor, jag tycker om henne väldigt mycket och hoppas hon vet det. Jag tror inte att hon läser min blogg (hon vet nämligen inte vad en dator är) så jag måste berätta för henne på Lördag, att hon är min bästa mormor.
Speciellt gullig är hon när hon säger att det ser ut som att någon har spottat snus på Chack (hästen jag tävlar ibland). Hon undrar varför jag aldrig borstar mina hästar. Problemet är då att Chack är prickig, de där prickarna GÅR inte att borsta bort för de är nämligen hans färg. Jag berättade det för mormor men då tyckte hon att jag skulle ta en annan häst eller måla om honom. "Det ser ju inte fint ut på kort med en smutsig häst" säger mormor, då säger jag än en gång att "Han är INTE smutsig mormor!"

Här är en bild på Chack "den smutsige"





Stallnäck

Here we go again. Jag skriver i denna förbaskade bloggen trots att ni inte kommenterar, ska det vara så? Är det verkligen rättvist?
Jaja, ni gör väl som ni vill era muppar:)
Äntligen har jag tagit mig hem från kungälv, det är kallt och jag är lite upp- och ner i mitt kära humör. Ena stunden hoppar jag runt som ett barn på julafton, nästa sekund sitter jag ensam i skolans kök- blickar ut över det "vackra" vinterlandskapet och blir så jävla förbannat att jag lever i helvetets vinterland. Sedan är jag glad igen- ställer mig på bordet och dansar tango med en sopkvast. Det tär på mina krafter att hela tiden bestraffas med dessa känslostormar.
Just ja! Igår när jag skulle kvällsfodra hästarna så hade jag glömt att man inte skulle duscha INNAN man begav sig till stallet för nattningen. Jag blev då arg på mig själv och tänkte bestraffa mig själv genom att gå ut PRECIS så som jag var klädd, nämligen Bh och trosor. Jag lyxade ändå till det lite och stack in fötterna i ett par flipflops. Jag fodrade alltså hästarna i denna utstyrsel och OM vi någonsin haft en våldtäcksman i Lycke så har jag nog skrämt iväg honom för all framtid nu. Ni kan tacka mig för att ni slipper bli våldtagna hemma hos mig alltså:)

Jag vill förresten ha en stor häst att hoppa lite med. Hur löser vi det? Jag är sååå sugen att sätta igång med hoppningen igen.
Över till något annat- pappa är på hockey ikväll och jag får kolla på paradise hotel utan att någon tjötar om att allt är regisserat. Han tror att deltagarna har manus, rädda mig!
Jag kanske uppdaterar lite senare om någon jävel läser bloggen och kommenterar vill säga. Annars tänker jag strejka!
Pusspuss maj darlings!

(Sofijaarvidsson.blogg.se- Hon har fixat min snygga blogg:))

efterlyst

Vad nu då? Dagen har snart övergått till natt och jag har inte fått ett vettigt skit gjort, känns det som. Jag var i skolan och genomled ännu en fruktansvärt seg dag. När jag kom hem från skolan efter en helvetes bussresa med en buss som inte kom. Alltså inte en bussresa alls, utan bara kyla som attackerade min arma kropp.

Sedan jag kom hem har jag stylat upp Shoganan och Bella till den milda grad. Nu glänser de som stjärnor i stallet;)

Fan va "efterlyst" är töntigt! Jag blir galen! Tv4 får ju hela grejen att verka som att människorna aldrig setts förut. Problemet är att det är för genomskinligt att de vet att deras dotter (i detta fall) ska komma. Annars hade tv4 aldrig satsat på det. De skulle inte åka till Polen utan att vara säkra på att finna den de letar efter, herre gud.. Ändå ska pappan stå där och verka förvånad när TV-teamet öppnar dörren och säger att hans dotter är där och vill träffa honom. Herre gud! Han är ju ingen skådis! Det syns ju att han har väntat på dem.
Jag blir så trött.
Snart blir det Paradise hotel, då blir jag glad- eller arg. Det vet man inte än, men jag kommer sitta och prata med TVn i hopp om att deltagarna hör vad jag säger. Jag försöker hjälpa de snälla att göra rätt beslut. Ibland slår jag TVn när idioterna spelar spelet rätt. Då blir pappa arg på mig, när jag slår på hans nya TV.

Svar på era frågor

Okej party people. Dags att svara på era käcka frågor nu va? =)


Patricia Hagström:

Tycker du det kan vara jobbigt att ha så många barn i ditt egna stall ibland? :P
(Ja mjukstartar) Kommer mer ;)

Absolut INTE. Jag är jätteglad att jag har alla mina stallbarn. Hade jag inte haft er så hade jag inte kunnat ha så många hästar. Sedan ska jag vara ärlig och säga att det inte alltid är frid och fröjd men det vet ni ju om. För det mesta har vi ju jätteroligt, eller hur? Sedan uppstår onödiga intriger ibland, fast jag tycker att även det är väldigt väldigt mycket bättre=) Ni är bäst!

Kommer du att flytta till Stockholm..?

Man ska aldrig säga aldrig, jag gillar Stockholm och en dag kanske jag hamnar där, men det är inget jag har några planer på nu=)

 

:'(Tycker du om din Ponny Shoganan?
Och din ponny Bettan?
Och din ponny Baylight? :P<3

 

Är du tokig? Jag älskar mina små liv mer än något annat. Alla tre har betytt oerhört mycket för mig. Var och en står för hela min utveckling. Tillsammans är dem de bästa läromästarna man kan tänka sig.

Kan du klara dig utan Facebook?

I början var jag besatt av Facebook men nu skulle jag helt klart klara mig utan det. Jag tycker att det har tappat sin charm lite.

 

Har du ngn kille på G? :P

Hmm, njaeh, det skulle jag nog inte vilja påstå

 

Kommer du ngn gån sluta med hästar? :O :(

Det är svårt att säga. Det är min livsstil, och har varit hela mitt liv så jag har svårt att se mig själv utan hästarna men man vet inte vad som händer i framtiden, tur är väl det:)

 

Hur kom du hem efter liverpool matchen? :P
Du MÅSTE svara ;)

Det var absolut en av de frågor jag hoppades slippa svara på och eftersom jag utser EN enda fråga att inte svara på så blir det denna.. Jag kanske berättar nästa spökkväll istället;)



Postat av: Kristin Axén:

ska du börja komma på torsdagsträningarna så att jag, Chrillan inte saknar dej sååå otroligt mycket?:D

ABSOLUT! Det är inget snack om saken. Nu är både jag och Shoganan mer än sugna på att få vara med och latja. Vi saknar dig också hjärtat:)


Postat av: sofija:

Hur länge har du ridit gymkhana?
Vad fick dig att börja rida gymkhana? :D

Jag har ridit gymkhana i ca 8 år, (HERRE GUD).

Jag tror att det var min mamma som fick mig att börja. Hon körde mig och Bettan till Hålta så vi fick testa på en gång. I början var jag inte speciellt imponerad om jag ska vara ärlig. Jag tyckte att hoppningen var mer för mig men sedan gick tiden och jag fortsatte, det började gå bra och eftersom jag blev för lång för att hoppa ponnysarna övergick jag helt till gymkhanan. Det har ju varit en fantastiskt rolig tid och jag har fått uppleva väldigt mycket genom gymkhanan.

 

Postat av: amandaa:

Vem skulle du kunna göra ALLT för?
UTAN SHOGANAN & BETTAN MFL. INGA HÄSTAR :)

Det är en svår fråga när man inte står i situationen som du syftar på. Jag skulle utan tvekan göra mycket för Albin.

 

Postat av: N:

Sv: Okej, tävlar du nåt me dom? :)
Har du lust att lägga en röst på mig? :)
http://linastraningsdagbok.blogg.se/2010/january/finalisterna-i-veckans-blogg.html#comment


Jag antar att du menar hästarna. Jag tävlar en del ja.

Angående rösten är jag inte så begåvad vad gäller cybervärlden så jag får nog avstå men hoppas att du får tillräckligt med röster för att lyckas med vad det nu är du vill.


Anonym:

Vad är du mest stolt över?

Oj. Det vet jag inte sådär på rak arm. Men jag är väldigt stolt över min ponny Shoganan, både över honom som häst och hur jag lyckats forma honom från föl till vuxen herre. Nu är han en kung;)


Anonym:

Hej annie. Jag älskar din blogg och tycker du är jätterolig. Jag har några frågor som jag vill ha svar på;)

Ha en bra dag, Ps; du är min idol;)

Hur tror/vill du att ditt liv ser ut om 10 år?

Kul att du gillar min blogg, undrar just vem du är;).

Jag tror jag väljer att skriva hur jag vill att mitt liv ser ut om 10 år istället för hur jag tror. Jag bor och lever lyckligt på en fin gård tillsammans med min snygga kille. Med honom har jag hunnit få två barn, en storebror och en lillasyster, utanför dörren har vi några ponnys till barnen, Shoganan finns kvar och mina barn älskar honom;). Vi har en hund som springer omkring och lever livet. Hela familjen reser en hel del till varmare breddgrader och jag har en eller två stora hästar som jag tränar och tävlar i hoppning. Resten av mitt stora stall är fyllt av boxar som jag hyr ut. Jag har sparat ett av mina nuvarande stallbarn som jag ordnat lägenhet till på gården, henne har jag anställt som stallskötare och barnpassare. Jag är polis och är ashäftig med min batong.

 

Vad vill du göra när du slutat skolan?

Jag vill ut och resa. Jag måste se världen och uppleva något!

Hur länge till kommer du hålla på med gymkan(?)

Bra fråga. Man vet aldrig vad som händer men som det känns nu tror jag inte att jag håller på såhär seriöst jättelänge till. 1,5 år kanske, ingen aning. Men på en mer sporadisk nivå blir det nog längre.

Hur var du när du var yngre? I skolan och privat?

Som person? Hmm, innan jag började skolan var jag en BLYGLÄPP! (skämt, inte kul, jag vet), Näe men jag var blyg på riktigt, gömde mig alltid bakom mamma och var skiträdd för främmande män, haha. Sedan var jag ett AS när jag började skolan. Jag önskar jag kunde bett alla jag mobbat om ursäkt.

 


Frågestund

Eftersom jag inte har så mycket för mig ikväll tänkte jag att vi kan köra en liten frågestund här på bloggen. Ni ställer frågorna och jag svarar. Fråga vad ni vill så ska jag svara ärligt:) Skriv i kommentarsfältet nedan här.

Bring it on

Borgmästare

Vilken härlig dag jag har haft! Prooblemet var att jag inte hamnade i sängen förän 4 i morse. Jag satt som fastklistrad framför både "A beautiful mind" och "Pulp fiction", två sjukligt bra filmer.
Dagen har gått ut på att ta en mysig men kall sväng på Shoganan i skogarna runt omkring, Bello och Rebecka hängde med. Kul att hästarna var så pigga och glada:)
Senare på eftermiddagen kom ett gäng borgmästare från Tyskland och några svenska politiker som satt i kvarnen på en liten föreläsning om gårdens historia och kvarnens liv från början till nu:) Det var knäppt att ha så många "betydelsefulla" människor samlade i vår lilla kvarn på det viset. Mest intresserade var de konstigt nog av mina tre kronor på tröjan.
Vad gör jag nu? Det ska jag berätta för er. Jag sitter återigen i det omtalade TV-rummet tillsammans med mina päron och Leia. Vad tittar vi på då? Jo! Vi tittar på nån jävla naturdokumentär om hur björnar gängar. De sitter tydligen fast med ballen inne i muffen minst 20 minuter innan de kan hoppa isär och fortsätta käka. Tänk om det vore så? Att han fastnade i tid och otid, jag skulle aldrig utsätta mig för något sådant. Tänk om det skulle börja brinna eller nåt. Och där sitter man fast med ett manligt könsorgan mellan benen i minst 20 minuter. Vilket jävla sätt att bli inbrunnen på. Jag blir så trött på de där snuskiga djuren som håller på med sådan pervers skit.

Nu ska jag sitta här och invänta "En annan del av köping" som tydligen ska komma ikväll. Perfekt!


Jag bjuder på ett litet klipp från ett minst sagt misslyckat avhopp på Shoganan en träning i höstas. Snacka om rough helkroppsmassage.

Puss sålänge




Pulp fiction

Jag kan inte  frångå det faktum att Pulp fiction kan vara den bästa filmen jag någonsin sett. Jag tröttnar aldrig. Jag vill bara vara med och leka gangster med alla coola killar som är livsfarliga. Det hade varit nåt för mig. Jag och Shoganan hade kanske kunnat göra en insats. Efter filmen ska jag nog sova så jag säger god natt till er mina smultronblommor. Pusspuss


Save me

Varför sitter mina föräldrar och KLÄMMER fram skratt till "stjärnorna på slottet"? Det är INTE kul! Jag är ledsen att de ens försöker tycka att det finns något humoristiskt i programmet... Vart är vi på väg?
Kollar på "a beautiful mind" på 4an nu. Starta TVn och titta! Den är fantastiskt bra, har jag för mig.
Puss sålänge

sofijaarvidsson.blogg.se

Fantastico

TACK SÅ HEMSKT MYCKET SOFIJA ARVIDSSON:D http://sofijaarvidsson.blogg.se/
Hon har fixat min sjukt snygga blogg:) Nu är jag himla nöjd förstår ni. Jag ska jobba stenhårt på att försöka uppdatera lite oftare nu när jag har en sån snygg styling på min sida:)


Jag är mer än nöjd med min blogg, men för att bryta mönstret lite tänkte jag slänga upp ett klipp på någon som är mindre nöjd;)
Grabben i klippet upptäcker sin fru när hon är otrogen. Han gör helt rätt känns det som:)



Blogg?

Det här börjar bli förfärligt trist förstår ni! Jag har den mest opersonliga bloggen ni kan tänka er. Varför har jag inte en fin vän som hjälper mig att fixa den och sätta min "lugna och fina" prägel på den? Det här ser ju förjävligt ut! Jag är inte ens speciellt sugen på att skiva här när det ser ut som djävulen har varit inne på min datormaskin och spottat på min blogg. JA!, precis så känns det. Min blogg kan vara så ful att den blir avrättad på nästa möte för bloggarnas bloggar. Såhär kan vi inte ha det! Jag behöver en vän som är bra på detta. Den vännen som ställer upp och hjälper mig med detta ska jag ge reklam i tio blogginlägg på rad. Fan va sugna ni borde bli på att styla min blogg nu?
Kommentera nu och säg såhär "jag vill gärna hjälpa dig med din blogg annie, sedan ska du göra reklam för min blogg 10 blogginlägg på rad!" Då säger jag "fan va roligt! Lets do it! Ta min msn så kör vi!"
Puss

Min fina kille i vintervädret

jag är ett proffs på mycket

Det blev tyvärr ingen promenad tidigare idag, istället gav jag mig på lite dressyr med Bello i paddocken. Han var stel som tusan men tyckte nog att det var ganska kul att jobba en liten stund.
Vad som nog inte har undgått någon är att jag saknar min bror något fruktansvärt... Inte Simon men Albin som befinner sig i England på obestämd framtid. Jag hoppas nästan att han inte får något jobb så han måste komma hem. Det känns så tomt utan hans sjuka skämt och kommentarer. Sedan är det lite tråkigt att alltid duka för tre vid middagen här hemma. HALLÅ! Jag är sista barnet kvar hemma, snacka om att jag känner mig som en sladdis på riktigt. Undrar om jag går under kategorin "sladdis". Simon är 26, Albin 24 och jag 19. Är jag sladdis då? Det vill jag inte vara, det känns lite nördigt, lite som att jag är ett ensambarn...

Det är Lördag idag och jag ska nog inte göra ett skit tror jag, det är ganska mysigt att vara hemma när det är så förbannat kallt på utsidan.
Någon som vill bjuda mig på en skön resa söderut(?)?. När jag skrev det där kände jag att jag måste erkänna en sak för er som troget läser min blogg. Jag är helt värdelös på geografi. Jag skämdes ganska mycket över det tidigare i livet men har kommit över den största skammen, jag har fått acceptera att jag inte är speciellt begåvad när det kommer till geografibiten. Det är inte så att jag är dålig på svåra saker i geografin (det är jag också) utan det kan handla om saker som "vad ligger norrut i Sverige och vad ligger söderut." Jag kan aldrig säga "äh vi drar NER till skåne" tex, nu råkar jag veta att skåne ligger neråt men annars är det bara vilda chansningar.
Nåväl, det där är inget att skylta med men eftersom jag har bloggen lite som en biktstol så är det lika bra att komma ut med vad som tynger mig.;)
Jag är ju duktig på andra saker. Jag kan tex stå på ett ben, jag springer snabbare än Melvin (4 år), jag kan skrämma barn, jag kan få människor att tycka jätteilla om mig får att jag skämtar utan att le. Ser ni? Jag kan mycket bra.
Kan ni något bättre då eller?
Puss puss mina små honungsbakelser

SUNSHINE

Solen skiner foolks! Jag blir så glad:) Jag överväger att ta på mig varma kläder och ge mig ut på en promenix, kanske med Shoggi som sällskap...
Igår när jag satt och tittade på TV nere i mamma och pappas hus så somnade jag i fåtöljen... Det gör jag ganska ofta, men jag BRUKAR vakna ca 10 minuter senare, inte denna gången... Jag vaknade klockan 4 i morse och blev skitarg för att jag inte låg i min säng. Varför blev jag inte väckt av någon? Jäkla skit. Nu är jag svintrött bara för detta... Dags att gå ut i snön och bli lite piggare. :)
Puss puss gangsters

Ebbe Carlsson

Det var det pappa ville kolla på! EBBE FUCKING CARLSSON! Allt slit för det? Slitet slutade i vilket fall som helst med att han fick nöja sig med att se eländet på min laptop med sjukt dåligt ljud. Tror ni han var irriterad? Ja, svaret är JA! "Tvungen" var han också att sitta i TV-rummet med TVn nedsläckt för att kunna koncentrera sig på datorn. Problemet? Att jag och mamma inte fick titta på TVn under tiden trots att han hade kunnat bära iväg datorn ELLER titta på programmet om EBBE CARLSSON en annan dag eller en annan tid.
Vem vill titta på Ebbe Carlsson mina vänner? Är det verkligen så satans intressant? Näe, jag tänkte väl det. Det pappa tyckte var mest upseendeväckande var att Ebbe var homosexuell, det var inget intressant med att han lett en egen utredning om vem som mördat Olof Palme, att han trots att han var en ynklig journalist tilläts köra runt med polisens bilar genom landet (till sin sommarstuga för semester) med sirener påslagna... Näe, ointressant att samhället inte reagerade på det. Det som var spännande (äcklande) var att han var homo och fick aids. (Detta var vad pappa tyckte).
Herre gud.. Kan någon förvänta sig att jag ska vara normal?
Puss

Teknik? Hey yeah

Min pappa är tekniskt obegåvad när det kommer till moderna saker som TV och datorer. Nu försöker han koppla in min dator till TVn för att se något program på SVTplay. Eftersom han vägrar erkänna att han har fel kommer han ner med en kabel som han är övertygad om att "den kommer fungera alldeles utmärkt". Herre min skapare! "Det GÅR INTE!" Fick jag gapa hundra gånger innan han slutade sparka på min stackars dator. Nu säger han bara att det är fel på min dator, att jag har nåt "jävla virus som styr över eländet." Jag kommer aldrig lyckas övertala honom om att detta inte fungerar. Han kommer sitta resten av kvällen och ge sig fan på att det ska gåoch jag kommer mest sitta och vara orolig för att min dator inte överlever denna kväll....  Jag återkommer.
Puss sålänge


Cassidy

Satt precis här och surfade runt på olika sidor och funderade på om jag skulle uppdatera bloggen, men det skulle jag inte. Inte egentligen, jag kände inte för det serrö. Vad jag sedan kommer på när jag sitter här och tramsar runt i cybervärlden är att jag inte lyssnade på någon musik, i och med det skyndade jag mig att öppna spotify och lyssna på något... Det fick bli Eva Cassidy... DÅ plötsligt insåg jag än en gång hur jävla fantastisk hon var! DÅ ville jag uppdatera bloggen för att dela med mig av vad som just slog mig, nu har jag gjort det. FY FAN va bra hon är!

När jag ändå sitter här och skriver kan jag lika gärna nämna lite annat gött. Igår hände jag med Natta och Kicken hem till Oscar. Trevligt var det allt, tills Natta vill att jag ska bli lika full som henne och prata allvar med henne. Lika bra det kanske, tänkte jag och började svepa i mig massa snurrjuice. Yes! Äntligen var jag redo för deeptalk, "Natta, det är dags nu" gapade jag. Vad får jag då se? Natta har somnat och går inte att på något vis väcka. Jag hade blivit deep i onödan och var tvungen att ta ut det på någon så Kicken fick ställa upp... Där satt vi medan alla sov och snackade till klockan 7 i morse! Va fan! Sedan har i princip hela dagen gått åt till att kolla på skitprogram och invänta färden hem från kungälv. Jösses! Nu är jag i vilket fall som helst klar med diverse sysslor. Dags att krypa ner under täcket och fundera på vad morgondagen kan ha att erbjuda. =)

Puss puss


buhu

Det där med att bli uppäten innifrån är förresten ett bra sätt att bli av med mig! Jag pallar inte att behöva vara tillgänglig heeela tiden. Och människor som inte låter mig vara, varför fattar man inte att man förstör något om man inte ger den andre utrymme? Jag KAN inte ge bekräftelse 24/7. Det går bara inte. Och om något nytt ska vara intressant måste det vara något jag behöver kämpa för att få, inte bli överrumplad, då drar jag direkt. Mina vänner har mycket att säga också, jag måste ta deras ord för att fortsätta ha en god relation med dem. Så är det. Sov nu så gott mina hjärtan

Mate!

Av någon anledning förväntar sig folk att jag ska uppdatera här så jag gör väl det DÅDÅ;)

Fan vet vad jag ska skriva, jag har inte den rätta feelingen idag men jag ska uppdatera på ett vis, mest för att uppdatera.
Igår skulle jag följt med min fader på hockey men när barnen så gärna ville släppte jag min biljett utan protest. Jag följde i vilket fall som helst med in till stan för att dricka ett par öl med någon slags polare och det hela slutade i en alldeles för full jag. Jag hade ju inga som helst planer på att bli berusad men fick ge med mig när ölen flödade som champagne, haha. Liverpoolmatchen har jag inget närmare minne av, tror att det slutade oavgjort men vad gör det om hundra år? Efter matchen fick någon en brilliant idé att äta(!). Det VAR ju verkligen brilliant OM jag hade kunnat bete mig som folk, jag tror det tog mig två minuter på stället innan jag välte ut ett glas vatten över sällskapet och satt mest och fnissade för mig själv. Vad gick det ut på? - Ingen aning, men jag får lite yviga rörelser när alkoholen gör sig påmind.
Sedan kom problemet! Hur i helvete åker man buss utan 100-kort? Jag vågar INTE iaf. Jag vet inte om jag vågar skriva här hur jag tog mig hem eftersom mina kära stallbarn läser och om dom hade gjort något liknande hade jag blivit rasande!
Hem kom jag iaf på något vis.
Vad möts jag av när jag kommer hem? Jo, information om att jag har gjort människor arga på riktigt! Hur i helvete lyckas jag? Ibland sker saker utan att jag i min vildaste fantasi kan förstå varför. Nåväl.
Idag vaknade jag, pigg och glad, trots alkoholmissbruket igår och har fått en massa viktiga saker gjorda. (Inte)
Patricia red Shoganan idag så honom behövde jag inte fundera över, det enda jag har gjort är att baka en kaka till mormor och laga lite käk. Fy fan för att vara en sån looser som jag.
Nu ska jag nog lyssna på lite bra musik och intaga ett glas vatten av alldeles speciell karaktär. Pusspuss

Bjuder på en förfärlig bild från nyår.


ÅHHHH

Fan va trött jag bli på folk som inte kan ta hintar. Och alkoholen går inte alltid att skylla på i såna lägen... Jag tror du har bränt dina skepp hos mig men hoppas att du har lärt dig något för framtiden. Du ska INTE skrämma iväg folk. Och absolut inte mig! Jag måste få luft, jag måste få känna efter och tänka lite själv. Du kan inte styra mina tankar och känslor. Så NU är det dags att du lämnar mig ifred, hela grejen började dåligt, var bra i mitten men slutade lika dåligt som det började. Det där kan jag inte bara släppa, enough is enough. Nu är jag ledsen och trött. 2010 here we go:(

RSS 2.0