A beautiful day!

Oj oj oj vad jag har hunnit mycket idag:)
Ganska tråkig dag att skriva om men eftersom NÅGON tjatar om att jag ska skriva om vad jag gör på dagarna så får jag väl göra det då...

Först vaknade jag vid 8 och tog mig en kaffe. Sedan kubbade jag till stallet och ställde Fabricius på skrittbandet en halvtimma! Så himla duktig kille!
Andreas var i "mitt" hus och grejade så jag stack dit en stund på förmiddagen och fixade lite med honom:)
Shoganan och Fabricius gick i padocken hela dagen eftersom jag ville ha koll på stackars Shoganan som har fått helvetets hosta:(
Vid 1-tiden tog jag in Artie och Grace, tvättade och borsta dem inför dagens hopptävlingar på gfrk. Jag kunde tyvärr inte följa med men utgår ifrån att Louise kickade ass.
På eftermiddagen kom min kära mor och besökte mig. Hon hade varit och handlat lite grejer till huset för flera tusen kronor, I LOVE HER!!!!!

Nu saknar jag baby när man ligger här i sängen, förkyld och eländig.



     

      Här kommer en bild på min duktiga Fabricius som är lite trögfattad ibland:)



Puss

Feeling down

Kan man gå in i väggen som 19åring? Det är väl inte speciellt vanligt, hoppas det är omöjligt. För OM det är möjligt så är jag på god väg.
Jag kör typ 14 mil om dagen, jobbar drygt 8 timmar, sitter i bilköer 2 timmar om dagen och spenderar 3-4 timmar i stallet.
Shoganan mår dåligt och jag vet inte om det beror på om jag smittar av mig av all stress...
Den värsta stressen är den ekonomiska. - Det vet väl inte Shoganan någonting om iofs...

Idag hade Fabbson redan motionerats när jag kom hem eftersom Loj hade haft en lektion i llongering med sina praktikanter och Fabricius fick vara försökskanin..
Så det var bara mockning, matlagning, pyssel och promenad med Shoganan som gällde idag... Det var ganska lagom eftersom jag inte var hemma förän 19.00.

Nu ska jag snart hoppa i säng fast först ska jag ringa mamma och gråta lite... Det brukar bli bra då. Jag älskar min mamma över allt annat på jorden! En sån mamma skulle ni ha allihopa<3

Pusspuss och godnatt

Tisdag för böfvelen!

Idag har jag plågat min lille Fabb en stund i manegen och han börjar ge med sig riktigt bra:) Sedan stack jag ut i skogen med Shoganan. Mysigt som tusan med sool och perfekta ridvägar.

Sedan drog jag till Stenungsund för att gå på meeting med tjejjoursgänget-TREVLIGT as hell! Och i detta nu ligger jag i Anneli Hedlunds säng och knappar på min kära datormaskin.

I Lördags hade Emelie Josefsson inflyttningsfest och jag blev så förbannat packad, utan anledning. Mycket kul men jag skämde ut mig en del då jag kröp in i kebabkiosken.
Dagen efter mådde jag som en potta avföring. Fy helvete vilken vidrig dag, och jag lovade mig själv där och då att aldrig få i mig en droppe alkohol igen... Knark är bättre, haha.













Over and out! Puss


Tired!

Det har varit en hektisk dag idag. Först tog jag mig ut till stallet och löshopppade hingsten och lillebror Fabbe. Hingsten hoppade typ 150 högt och 145 brett - travhoppade dåva!? Fabricius fick nöja sig på 125 för han hade sån extrem träningsvärk efter gårdagen då det lackade svett om den lilla kusen.

Efter löshoppningen red jag Shoggen en stund i manegen, tränade lite förvänd galopp, öppna och sluta. Han var så jävla stållig så jag fick väl kanske inte igenom ALLT som jag hade tänkt.

Sedan stack jag, Loj och Wille till tippen och slängde MÄNGDER med skit.
Och nu på kvällen var det Clear Round - Jättemysigt!

På Fredag kväll ska jag passa kidsen och tänkte leka lite gymkhana med Flippsan på Freja, (om jag bara lyckas få Wille att finna något nöje i att sitta i sin vagn).

Nu är jag i Lycke och ska sova här inatt. Jag gick och hälsade på pensionärerna och fick en sån jävla olustig feeling när jag kramade på min Betty att tårarna började rinna.
Det som gör mig ledsen är att hon alltid har varit någons allt. Nu är hon ingen. För mig är hon visserligen det finaste jag vet men jag kan inte berätta det för henne varje dag mer.
Jag vill inte att någon OFFRAR sig att ta hand om henne ett par jävla dagar i veckan bara för att man känner sig tvungen. Jag vill att någon ska ägna sig åt min älskade ponny.
... Fan, nu lipar jag igen...
Man ska inte bara glömma av henne! Helvetes jävlar!
Vilken ponny var det nu igen som alltid kommer vara bäst?

Jag är så jävla rädd att hon ska dö nu när jag inte är hemma. Helvetes jävlar om hon dör i vinter, då dör förfan det som lever kvar av min barndom , den som lärde mig det jag kan idag. den tjejjsan jag älskar/älskade i vått och torrt, trots att jag flög av 45 gånger i månaden.
Jag sa aldrig till mamma att hon kastade av mig SÅ mycket eftersom jag var rädd att hon inte skkulle få vara kvar hemma då. Detta var 15 år sedan och hon står ännu kvar.
Hoppas min mamma har tid att ge min älskling allt hon förtjänar... Och hoppas mitt hjärta finns kvar när jag kommer hem över jul. Då ska hon få allt jag kan ge henne.








Flytt

Hey there! Sorry att jag inte har uppdaterat men jag har haft fullt upp med flytt av hästar och sådär..
Nu är iaf Fabricius och Shoganan på plats i Ryggebol och det är SÅÅ bra! Det känns så skönt att alla människor är trevliga och sådär. Folk är så tacksamma och goa. Så är det inte alltid.

Jag kan ju inte ta med mig alla mina hästprylar men mamma pratade om att hon skulle låsa alla skåp där hemma. Det vore ju bra! Så slipper jag fundera på om jag har allt kvar när jag kommer hem på besök:S.

Snart ska även jag flytta alla mina grejer och det blir skönt när allt är klart.

Var på Filippas förskola och hämtade henne idag och berättade samtidigt att jag söker jobb. Dom verkade intresserade vilket ju är kanon! Då blire Filippa på heltid.. Haha

Uppdaterar snart igen, måste dra nu. Louise har bakat bullar och jag ska kolla på när Filippa njuter av sin lilla degklump:)

Pusspuss


selfish

You have to learn giving before you learn taking. And then, MAYBE you could be someone I wanna help and be there for.
I´m not used to people like you.

ego

Sorgligt med egoism. Omringad av egoism. Förföljd av egoism.


Förutom det var jag och Charlie i porrens hemköp igår. Kåta människor högt och lågt. joråsåatteh.

orolig, hemskt orolig

Jag har en vän som heter Nathalie. Jag är orolig för henne. Hon är nämligen översexuell... Inte på ett hälsosamt sätt, utan på ett högst skrämmande vis.
För en liten stund sedan entrade hon mitt sovrum och ville "rensa mina avlopp" som hon så fint kallade det.
Jag tänkte att det vore ju fantastiskt charmant av henne att faktiskt ta sig an de vidrigaste delarna av ett hem.
Om det ändå vore som man tror - att det handlade om vanliga hederliga avlopp... Hon syftade dessvärre på att vi skulle ha sex... Att hon skulle ta sig an mina kroppsöppningar...
Jag vill inte gå in mer på det där eftersom jag i själva verket är ganska orolig över hennes beteende och funderar på att uppsöka läkare å hennes vägnar.

Nu ska jag kolla upp lämpliga nummer att ringa.
Take care
Puss

whaat?

Idag frågade en kär vän (som inte visste att jag bloggade) vad jag skriver om här på bloggisch. Då blev jag lite full i skratt sådär och funderade lite.. Ja, vad fan skriver jag om? Att jag trillar? Ett helt inlägg om att jag trillade... Att jag blir arg på folk som är bitterfittor (det kunde hon hålla med om)... Sedan sa jag att det kan tyckas vara ganska provocerande texter.
Det är väl ungefär Så man kan sammanfatta det hela eller?

Igår lovade jag mina små stallbarn att jag ska skriva minst ett inlägg om dagen när jag har flyttat som ska handla om vad jag gjort med hästarna och sånt under dagen... Jag vet att många kommer sucka när dessa megatrista inlägg kommer men vad gör man inte för kidsen? :)

Imorgon ska jag jobba och stå i, sedan blire lektion för ett par sötnosar (har ingen aning om vilka hästar vi ska ha). Efter det drar jag och min stjärna och tränar en stund.

Här kommer lite bilder som jag tog med min iphone idag... Testade lite effekter och tjofräs. Håll till godo:)







Pusspuss

faceplant

Ibland blir inte allt som man planerar. Jag trillade ner för trappan utanför mitt kära hus och landade med ansiktet pladask på grasmattan och munnen behagade fyllas med alla världens grässorter. Eftersom jag blev lite chockad och arg på samma gång blandades mina skrattattacker med "arg-stön" och en lättare black out. 
jag kom mig inte för att lämna min kärleksfulla position till gräsmattan förän någon står några meter bort och ropar "Ehh, du är okej eller?" 
Då ligger jag kvar (IDIOT) men lyfter lite på huvudet för att se vem som talar... Sedan dyker jag med huvudet igen... Som om jag trodde att han skulle glömma av mig då.

Men vad var det för en fråga då?
Mmm, det är ju ofta "okej" när man ligger raklång och stånkar på gräsmattan klockan 8 en oktoberkväll. 
Vem han var har jag ingen aning om, han åkte utan att presentera sig-konstigt.
 
När han väl hade åkt kröp jag några meter bort för att ställa mig upp bakom ett äppleträd, så ingen skulle se när jag uppstod från det döda. (jag vet inte vad jag höll på med)
Men när jag kröp på alla fyra i min rosa pyamas går pappa förbi, "Vad fan håller du på med?"
Jag svarade inte för jag tänkte än en gång att om jag ligger helt stilla och är knäpptyst så glömmer han av mig. Det funkade även denna gång och han har fortfarande inte frågat vidare om vad som pågick på gräsmattan.

puss

Jobb?

Hörrni! Ni som jobbar och klagar så förbannat över hur slitigt, tråkigt och enformigt det är. Sluta upp med det genast!

 Det är få saker som gör mig så irriterad som just människor som aldrig blir nöjda. Säg upp dig då för i h*lvete och låt någon som brinner för DITT jobb få chansen ist?
Sitt och var fattig då!
 Eller välj att se det positiva i ditt yrke kanske? Ingen tycker synd om er ändå, hur "trist" ni än har det.

Eller varför inte tala om de som byter jobb stup i kvarten? Fine! Det är kanon att skaffa nya erfarenheter och jobba där man trivs, MEN! Ett stort jävla MEN är de som byter jobb hela tiden FÖR att chefen är dum, för att arbetskamraterna inte fattar, för att ingen lyssnar, för att de är elaka.
 Hur i hela världen kan ALLA på just DINA arbetsplatser vara så hemska?
Det är hemskt synd om dig, som alltid blir illa behandlad!¨:'( BUHUUU!

Elller ska Du kanske börja fundera på VARFÖR just DU blir "utsatt"?
 
Snälla folk! Se problemen hos er själva till att börja med. SEDAN kan ni fundera på hur elaka alla andra är.


Filosofen


Ut och jobba med er nu, tjockskallar:) Puss

Pussycat

Fan! Man får aldrig glömma sina gamla trotjänare! Det är det svåraste med att lämna gården. Mina pensionärponnys...:( Tänk min prinsessa Betty, och prins Bello.
Igår red jag Bayley när Tessan red Shoganan bara för gammal kärleks skull... Imorgon ska jag lägga TIMMAR på Bettski. Jag har de där att tacka för mycket.

Var tacksam för det ni har nu men glöm aldrig de som hjälpte er att bli det ni är. De som fick dra det tunga lasset med lipiga, hårdhänta, okunniga, galna, gapiga ungar.

Over and out

IKEA

En eftermiddag på IKEA slutar tydligen med en svettig plånbok... Vad gör det för Annie som är så tät? Det gör förjävla mycket eftersom jag inte är det minsta tät någonstans!
Jag fick iaf köpt "lite" prylar som förhoppningsvis kan bli användbara framigenom här...

Nu ligger jag här i min sorgliga säng och har värk i benen(?). "Hej jag heter Annie, jag är 19 år och har växtvärk i benen". Det är inte alls okej!

Längtar tills jag flyttar! Längtilängtilängti. Då ska jag inte ha växtvärk mer och då ska jag bli tät.

God natt

hååååret

Härom dagen köpte jag lite nya hårprodukter som är såå himla bra från Sebastian penetraitt. Om ni är lite intresserade av att få ordning på ert fula hår (haha) så ska ni absolut testa detta. Köp inte shampoo och balsam i mataffären, det torkar bara ut ert hår, I promise!

Jag köpte Shampoo, balsam, "Sebastian potion lite 9"  och repair-masque. För det första så luktar håret som att ni har varit hos frisören varje dag och för det andra blir det så jäkla friskt-som nytt på nåt vis:) Ser ni några nackdelar?

Shampoo: 270 kr
Balsam: 300 kr
Repair masque: 375 kr
Potion lite9: 310 kr

Det kan tyckas vara en lite väl kraftig summa men det är så hemskt värt det. Gå och shoppa nu tjejer!


Pusspuss

RSS 2.0