kyla var ordet gud lät oss minnas

Ja! fy tusan vad kallt här är! Jag fick iaf lurat ut shoganan en stund idag. Det var inte så svårt att få honom på gott humör med en liten tur i snön. Det är ju lik förbannat halt men jag fick brodda upp honom så han kunde stapla runt en stund, himla mysigt:) Annars rullar det på ganska bra med livet. Jag har kommit på att jag är en jävla apa vad gäller att binda mig. Vem fan kom på ordet? Jag trivs ju så bra som det är, ingen mer än mig själv att ta hänsyn till i beslut och konstiga situationer.. Well, får väl se vad som händer i framtiden;)
Nu har jag i vilket fall som helst varit ute och kvällsfodrat mina små hästar som blev såå nöjda och glada. Maggie är för rolig, hon står och gnäggar som en galning trots att hon har fått al sin mat, hon vill ha meer, eller kanske bara lite umgänge. Kul att hon har blivit så himla glad tycker jag:D.
Imorgon är det nyår och jag ska hänga med min flickvän, naft, pojkvän, klicken, emelie och några till.. det kan nog bli mysigt, (och fullt). Haha.
Pussshoganan och jag busar i snön

jul, jul, strålande jul?

Natta och jag INNAN utgångenDet har hänt en del sedan sist kan man väl säga.. undrar om det är bra eller dåligt... Mest bra tror jag. Julafton var mysig men jag var sjukt tråkig och trött. Sedan var det ju den berömda juldagen som blev asrolig. Först drog jag till natta som var och käkade hos Ulf i skårpedal så redan där drack jag upp halva min stackars vinflaska + två shottar, sedan var jag glad och laddad inför utgång.. men innan det blev utgång satt vi soh oskar i kungälv och förfestade lite till, med ÄNNU mer dricka... Efter detta var jag verkligen KNÄPP. Vi drog ner till kockar och hängde där ett tag, eller rättare sagt- jag hängde på kockar eftersom jag redan där hade tappat bort alla andra, så jag hängde lite med Ellinor och Håkan som lyckats komma dit iaf. Sedan ringde ylva och sa att dom stod på utsidan och då var det bara till att följa med ut till nästa ställe, av någon anledning hade dom valt M&H...? Utanför dörren där ser jag natta och kicken vara i full rulle med att diskutera något oviktigt med en man som var så jävla vrång. Så jag gick bort till dom för att ta reda på vad som pågick, jag blev tokig efter ca 10 sekunder och fick omkull gubben (haha), sedan sa natta till mig att springa därifrån och det var jag inte långsam med att göra. När han väl kommit upp på fötter igen skrek han könsord efter mig och sa att han skulle döda mig och då blev tydligen natta galen och började slå den jävla idioten och kicken var inte sen med att haka på. Sedan kom vakterna och släpade iväg honom så vi gick in och festade. Kvällen var sjukt rolig men slutade i bråk i alla former så jag var som vanligt på villovägar för mig själv (utan att säga till någon var jag var). Sedan tog jag en stackars taxi till hisingen och sov där. Klockan var typ 6 nu och jag var helt vimsig... Sedan tillbringade jag så gott som hela dagen där tills jag slutligen fick skjuts hem där det vankades kalkonmiddag med hela tjocka släkten:S.
Nu ligger jag här i sängen och är så förbannat trött och inte minst sjuk.
Tur att jag har såna änglar till barn som hjälper mig i stallet! Ni är guld värda mina små hjärtan!
Puss och god natt

moys

Jag har nog lärt mig ganska mycket av alla motgångar och det stärker mig. Bra! Nu ser jag framåt och hoppas på en bra helg i första hand. Sedan hoppas jag på ett bra lov, en bra jul, nyår och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska fundera på... Kanske ska jag kolla med familjen MillieMelvin och kolla om jag kan lura med mig Millie till stan och mysa runt lite på lördag. Hörde förresten på omvägar att Melvin var lucia på dagis i måndags, fan att man missade det, Gulleplutten! Och Millie var nog en riktig liten prinsessa.
Imorgon ska jag nog hoppa in på julbordet på tofta, jag är egentligen alldeles för trött för sena kvällar och tidiga mornar men jag MÅSTE ha pengar:S Well, seeya guys

Vilken kysterisk koffeindag

Har ni märkt vad duktig jag har blivit på att uppdatera här? Jag tror nästan att jag skriver här oftare än vad jag uppdaterar statusen på facebook...;) Näe kanske inte, jag är en hysterisk facebooknörd! Jag måste läsa alla nyheter, kolla vad de roliga har gjort den senaste tiden och vad som kommer härnäst. Det är rätt sjukt men fan så mycket mer intressant än att läsa dagstidningarna. Mina nyheter finns helt klart på facebook:) Visst är det roligt när man vet precis vad någon gjorde dagen innan och när man möter honom/henne kan fråga hur det gick att baka lussekatter utan saffran t.ex. Det tycker jag är lustigt på alla sätt och vis förstår ni.
För att läman facebookämnet för en stund ska jag skriva lite om min hysteriskt knäppa dag i skolan.

Till att börja med skulle jag och ASSMA MEGAHID hålla något slags föredrag för 9orna som eventuellt ska börja på skolan nästa år- detta försov jag mig till såklart men hann anlända ett par minuter innan våra gäster. Där kommer jag inrusande med världens sömnigaste blick och knullrufs utan dess like. Fine tänkte jag, vi ska ju trots allt bara prata om programmet och man kan sägert improvisera. Det gjorde jag och det gick efter omständigheterna rätt bra, jag var lite vimsig ibland men det satte ju lite karaktär på hela skiten iaf.
Min utmärkta idé efter första föreläsningen var att jag behövde bli pigg och alert, vad jag då tog mig för var att dricka en sisådär 8 koppar kaffe på mindre än en timma. Skitkul! Ni som känner mig vet hur det blir, jag blir minst sagt hysterisk och kan sitta still i högst 2,5 sekunder. Detta fortsatte hela dagen och jag kunde inte sluta hitta på hyss. Jag hittade en gråhårig peruk som jag tog på mig under någon lektion och Maggan kunde hålla sig för skratt tills jag tillslut kläckte ur mig en helt random replik som inte hade med ämnet att göra. Då brast det för de flesta.
Sedan ringde pappa och frågade om jag kunde vara lucia på hans jobb imorgon och sjunga lite fint och bjuda på lussekatter?! Eh näe pappa, där gick gränsen för vad jag kan utsätta mig för. Han var övertygad om att jag skulle se det som en ära, men i min kropp var det snarare en förolämpning eftersom pappas kontor består av 7 stycken knäppa gubbar. Hade det däremot handlat om att jag skulle hänga lite med de snygga snickarna så hade jag kunnat tänka mig att vara på plats, då utan luciaskiten såklart.
Innan jag sedan fick lämna skolan gick jag bort med gitarren till grabbarna i NV som hade fysik och klampade in i klassrummet. Jag behövde helt klart hjälp med att stämma gitarrhelvetet som lät ungefär lika läckert som min pappa innan. Vad jag då möter är ett musikaliskt geni! (Jag hade aldrig sett klassen innan) Så jag gick in i klassrummet och frågade om det fanns någon smart jävel som kunde hjälpa mig. Sagt och gjort, där kom min räddande ängel! Det var en sjuk upplevelse, jag tror han höll i gitarren i 4 sekunder och sedan var det klart. Han är från och med nu min gud! Jag hann inte ens tänka på om han var snygg eller inte eftersom det gick så fort. Det spelar ingen roll om han var ful (vilket jag inte tror) för han är som sagt min gud nu. När denna magiska upplevelse var över var det dags att slita sig från mannen med DET. Jag gick tillbaka till mina "icke fläskätande" vänner som satt och möglade i köket. Där berättade jag om min senaste upplevelse i fysiksalen, reaktionen var "Annie, du är sjuk i huvudet! Gick du in till en främmande klass som hade lektion?" Hopp tänkte jag, de där brudarna fattar ingenting som har med magi att göra.
Alla dessa infall var pga det där jävla kaffet, såhär i efterhand skäms jag lite för att jag var så förbannat framfusig och började kyssa gitarrkillens fötter och putsa hans skor. (nej)
I och med detta lämnade jag skolan någonstans där och begav mig till Bosses där jag träffade kung Bengt. Han berättade i detalj om sina hemska elever som kör lika bra som min döda farmor (hon hade inte körkort ens när hon levde). Han är rolig Bengt för jag får veta så mycket knäppt om alla som han kör med, han nämner t.om. deras namn! High five! En tanta har kört 182 lektioner med automatbil och är fortfarande livsfarlig och har inte fått lämna parkeringen än. Mycket lustigt.
Vi körde iaf hem till Bengans gamla hus och han glömde än en gång av tiden och jag skrattar hysteriskt varje gång han måste be om ursäkt till nästa elev som fått vänta.
Nu har vi kommit till den tidpunkt då jag lämnat trafikskolan och tagit mig hem med hjälp av min pappa som är arg för att jag behöver köra fler än två lektioner. Och här sitter jag nu, trött som satan, ett glas vin i handen och en jävla skojig stund framför mig. Vilken jävla dag. Imorgon ska jag kan hitta min gud, om så är fallet ska jag stämma alla gitarrer jag ser helt åt helvete fel så han får fixa sådär på 4 sekunder igen. Det blir häftigt!

kaffemongo!

do u wanna go home baby?



You say you've got to go home cos she´s sitting on her own again this evening. I know you're gonna let her bore your pants off again. Oh God, it's half past eight! You'll be late. But you say you've never been sure. Though it makes good sense for you to be together. Still she bought a toy that can reach the places you never goes. And now it's getting late!

Andrea, my hero

Nu ska jag göra mitt bästa för att få ett positivt inlägg skrivet:) Träffade Andrea på bussen förut och insåg att jag verkligen har saknat henne. Hon växer fortfarande så mycket i mina ögon, hur det nu är möjligt att växa mer?! Jag fick iaf prata av mig en stund om än lite kryptiskt eftersom hela bussen verkade nyfikna.;) Allt känns lite bättre nu och jag tror att jag är redo för nya tag. Visst kan man känna sig kränkt om man i samma mening är "förbrukad" men jag är klar med det där nu. :) Nu ska jag ragga järnet och hitta min drömprins som jag ska köpa volvo, hus och hund med, sedan ska vi göra massor av barn, eller träna på att göra barn. Hahah, näe nu skojade jag allt men det är iaf dags att gå vidare och vara lite mer seriöst. Jag är klar med tramset nu, dags att bli en stor tjej. Man kan väl ändå festa som en idiot, ställa sig in hos folk, räkna gratisdrinkar, dansa på borden, göra sjuka överenskommelser med fulla vänner, skratta högt åt människor som gör en på gott humör, prata bebisspråk med hästen, vara löjligt förtjust i att åka pulka i branta backar? Allt detta kan man väl bevara trots att man behöver bli en stor tjej på andra plan? Skit samma, jag kommer aldrig bli SÅ stor att jag slutar latja med allt som går att latja med.
Jag och Andrea bestämde att vi ska sätta oss och prata över ett par flaskor vin någon dag. Jag orkar inte bära på allt själv mer, det måste ut! Jag har varit tyst för länge och innan jag kan gå vidare på riktigt måste jag lätta lite på trycket. Jag ser fram emot att sitta lullig tillsammans med Andy och skratta tillsammans åt saker man kan skratta åt och gråta över sådant som måste gråtas över. Hon förstår mig och det är så jävla skönt!

imagine

Antingen lär man sig spelreglerna eller så ser man till att ta sig ur spelet innan det gått för långt, det har gått för långt. Det tredje alternativet är sista utvägen på allt. Det tänker jag inte ens nämna något vidare. En dag står man med ena foten i vad man trodde var tryggheten själv och andra foten mitt i spelets gång, problemet är vid den här tidpunkten ytterst litet då man lutar sig mot trygghetens ryggstöd. När man sedan inser att ryggstödet börjar vika sig bakom en och när man vänder sig om för att se vad som händer står tryggheten i en annan kostym, nämligen ännu en spelpjäs. Det är då man blir ledsen. Så jävla ledsen och framför allt ostadig, benen viker sig och man trillar med ansiktet ner i asfalten gång på gång tills man slutligen hittar något nytt att luta sin ömma rygg mot. Man är förlorare i livets spel så länge ryggstödet har en annan skepnad. När den räddande ängeln sedan dyker upp och står bakom en i vått och torrt, med armarna för alltid lindade runt ens kropp. Då är man nära mål i spelet. Jag väntar på min ängel

Myspys

idag var det julmys på alleby. Shoganan skötte sig galant på uppvisningen (inte). Han var en riktig korkskalle, men jag gillar honom lite ändå. Efter vår uppvisning ville Jocelyn, 3 år rida på shoganan. Sagt och gjort. Jag och ylva höll i henne samtidigt som jag ledde hästen. Problemet uppstod när Shoganan insåg att han hade ett litet barn på ryggen, då blev han livrädd och kastade av det stackars barnet som grät i ren skräck. Tack så jättemycket för en fantastisk dag Shoganan:S Hrmmpft! Igår hade jag lite mysig här hemma också. Det är alltså mysigt mest hela tiden now a days:D.
Och nästa helg.... TADAA.. Åker mamma och pappa till Tyskland med pappas företag, vilket i sin tur betyder att jag får ha gården för mig själv. Det känns inte helt tråkigt faktiskt. Konstigt att jag blir så glad för två dagars egenbestämmande;)
Ibland när jag dricker alkohol ska jag hålla på att ta konstiga egobilder, kanske är det då jag lever ut min fjortistid.. Haha. Fan! Jag kom just på att det är skola imorgon, vad hände med helgen förresten? Fan, och nästa helg när jag ska få vara alldeles ensam ska jag ju JOBBA! Hur tänkte jag där? Näe nu blir jag sur! Dumma! Hejdå!:(

(Mina egobilder kan skådas nedan) Hehe



Egobilder var det här



im gonna tell em´ that i´ve got no one to blame

VEM sa en gång att tjejer är svåra att förstå sig på? Jag måste verkligen säga att det är så jävla ömsesidigt. shit! Jag höll just på att publicera hela storyn som jag inte förstår mig på men det är nog dumt eftersom vederbörande kanske läser en vacker dag. Haha nåväl, ni snubbar är minst lika konstiga som oss, thats for sure. Ikväll sitter jag hemma och möglar (ovanligt) för imorgon ska vi ha uppvisning på Alleby, hade väl kunnat tänka mig något annat om man säger så. Bara att gilla läget antar jag. Nästa helg drar mamma och pappa till tyskland iaf. Det betyder att jag har hela gården för mig själv. BIG partY? Eller kanske utgång så det smäller om det? Vi får se pojkar.
puss! Love

RSS 2.0