Helgen som gått

Nu är det söndag, tråkigt. En helg utan party:( Jag har iaf varit i Småland och visat MG vilket uppskattades väldigt mycket så förhoppningsvis kommer lite ryttare därifrån och tävlar nästa sommar:) Shoganan var med där nere och skötte sig superbra. Natta var med och det var mysigt att hänga med henne en helg utan att det var något särskilt.

Sedan har jag det lite jobbigt med en människa som borde stå mig nära men som kan göra mig så arg att jag bara vill hålla mig långt, långt borta:( Jag börjar lipa hela tiden för att helvetet beter sig som ett jävla as.

Tappade orken

Det är inte alltid lätt att vara jag. Mamma sa igår att hon inte förstår varför hon alltid tror så gott om människor tills motsatsen när bevisad för 100de gången. Varför ska det ta så lång tid att inse och förstå? Beror det på att man är dum i huvudet eller att man helt enkelt är en godhjärtad människa? Både och skulle jag vilja säga... Slickar man röv kommer man långt, men det är falskt, visst? Är man ärlig kommer man förhoppningsvis långt men inte lika omgående som med rövslickeri... Helt ärligt så tror jag inte att ärlighet, öppenhet och värme är lösningen bland hästmänniskor. Här ska man köra en annan stil som jag ännu inte lärt mig. Man ska ha den brunaste tungan, och det falskaste leendet. Framgång mäts i tjänster, skitsnack och falskspel. Jag tror inte att jag vill bli en hästmänniska på heltid, jag måste träffa vanligt folk och andas ren luft.

samlade

Motbjudande människor samlade på en plats. Bra att det är samlat så man vet vad man ska hålla sig borta ifrån. Det hade kunnat vara så enkelt att vara snäll men en del har begåvats med elakheter ut i fingerspetsarna. Äckliga människor förtjänar varandra, andra har svårt att förstå tankegångarna. Vet varför vi inte har där att göra. En kryddad optimism med tankar på motsatser är skrämmande för en vanlig människa, ni där kan ert språk. Vi vanliga tror gott om människor, vi är uppfostrade att ge en andra chans, lita på och tycka om andra. Det finns inte för er. Jag är mest ledsen att ni lever i det och inte kommer ta er ur det. Så ledsen för eran skull och för de som råkat ut för era mindgames.

Projekt hit och projekt dit!

Som om det inte vore nog med alla projekt jag redan har? Hmmmm, Jaja nu är det så dags att börja ta tag i projektarbetet i skolan. Jag ska ge mig på Rebecka Hagström och försöka lära henne något på en begränsad tid. Phuuu, känner mig stressad, inte för att jag inte kommer lyckas men för att jag har en jävla massa annat att göra OCKSÅ! Well, hon ska få bekänna färg iaf:)

Har varit ute och ridit i skog och mark på Shoganan idag tillsammans med Ellinor och Emelie:) Myspys.se. Sedan red jag Bellabong en stund i padocken, tränade lite svängar och sådär, hon skötte sig utmärkt måste jag säga.
Annars har det inte hänt så mycket idag, mamma kallade mig fär käckebenny vilket jag och många fler kan skriva under på är det töntigaste man KAN bli kallad för, RIS till henne för det.
Puss

news

Okej, jag har fått önskemål att skriva oftare här på bloggen, eller snarare klagomål på att jag aldrig skriver. Så nu tar jag tag i det för en liten stund. Tycker sällan att jag har något intressant att dela med mig av men visst, skriva ska jag.
I helgen har jag både festat, tränat och tävlat. Man kan med andra ord säga att jag har avklarat allt det mitt liv består av på bara tre dagar. I fredags var jag ute med Linda, Charlotte, Linda och Daniel. Det var himla trevligt förutom att jag vaknade upp med en massa överaskningar på lördagen:S.
Igår var det tävling på GFRK- kval till hästfocus som går samma vecka som Scandinavium, vi vann och Hålta 2a. Bra dag med andra ord. Det bästa av allt var att Shoganan skötte sig exemplariskt.

Nyhet 1: Jag har ju praktiserat i fyra veckor på ett gruppboende för utvecklingsstörda. SJUKT roligt jobb! Jag bara älskar både personal och brukarna som bor där.

Nyhet 2: Shoganan var hos klädaffären i lördags, han fick ett nytt stalltäcke som inte ska ge honom skav. Plus att han fick massa gott nytt foder (kanske kan jag få honom att lägga på sig lite nu), en spray som jag ska spraya honom med så han inte ska få skav och en gosig "sås" till kraftfodret=) Jag och hon som sålde grejerna har eventuellt en plan. Det kan bli grymt, ni får veta när och om vi lyckas genomföra det.;)

Nyhet 3: Vi håller på att starta en ny ridklubb här ute i Lycke, eller ja, vi har varit här och börjat spåna iaf. Hoppas att man så småningom kan starta ett gymkhanalag kanske:).

Ska försöka skriva snart igen. Pusspuss

mrs lonely

Varför har alla någon de litar på till 100%? Eller har alla verkligen det? Jag har det då verkligen inte.
Höstdeppen återkommer i år igen, det börjar bli tradition

RSS 2.0