history?

God afton.
Idag har jag skrivit ett historiaprov på två ord "helvetes fan". Det var fel svar på frågorna och det betyder att jag måste göra om det... Konstigt tycker jag.
Efter skolan stack jag till stan en stund:). Fick skjuts av Emelie hem sedan vilket var himla gulligt av henne. Jag som är en velpotta av rang tog lite lång tid på mig innan jag var på plats vid kungsport där emelie så snällt väntade, dåligt av mig kan tyckas!
Nu ligger jag här i min säng och är förbannad på min rygg, ska man inte ens kunna ligga i en säng utan att det pulserar i hela ryggen och benet? Dumma, dumma!
Så! Nu har jag tyckt synd om mig själv en stund så nu känns det genast bättre;)

Sista dagen i skolan  imorgon innan påsklovet gör entré. Ska folk ut imorgon undrar jag då? Vart ska folk isf och varför har jag inget planerat inför morgondagen?

Pusspuss mina sköna

påsklov

Hej mina gosepluttskiluffsinussepluttar;)
Idag har jag insett att jag inte klarar mig utan folk i min omgivning. Jag är ingen ensamvarg även om jag kanske skulle önska ibland.
Först tillbringade jag ett par timmar i skolan, satt med på Minelas engelska B- lektion, varför i helvete valde jag inte den kursen kan jag fundera på i mitt stilla sinne såhär i efterhand.

När jag kom hem tog jag och Emelie med oss våra hundar till kärna. Väl där gick vi en utomordentligt trevlig promenad i solskenet. Vi gick "slingan" som man promenerade eller sprang på den tiden man var ett litet monster som gick på kärna skolan. Promenaden väckte lite känslor till liv, inte för att den påminde om grundskolan utan snarare kändes det så otroligt skönt att komma ut i solen och fundera lite. Jag kände mig lite kär- i livet, vilken härlig känsla! Jag ville bara ha någon att pussa och krama på (ta inte illa upp Emelie, men du fattar vad jag menar... Vi snackade ju om det). När vi gick i närheten av Tempo stötte vi på en stackars tant som hade fastnat med sin rullstol i ett dike, hon var för svag för att ta sig framåt själv. Jag blev alldeles ledsen, jag och Em hjälptes åt att få henne till Tempo. (Tur att Emelie kunde höra vad hon sa, för i min värld var det omöjligt). God gärning iaf, undrar hur hon kom hem...

Nu är det ett efterlängtat lov på ingång och jag ska se till att det blir ROCK N´ROLL av hela veckan. På Lördag ska jag och Mem ut och dricka billig alkohol på långgatan nummer två, sedan får vi se vad som händer. Någon som hakar på ut på Fredag också kanske?

I need some fucking love guys! Lagom till sommaren behöver jag faktiskt någon! JA, jag vet, det är helt sjukt att JAG erkänner men så är det.
Om jag inte möter mannen på Lördag så får jag väl ge det Söndagen också, skulle jag mot alla odds (haha) inte möta honom då heller så ger jag hela lovet en chans. Nej, jag är inte alkoholist men jag är beroende av glädje. Alkohol råkar vara en social grej- sociala grejer innebär att man har många människor samlade- många människor innebär skratt- skratt innebär vad? Just det! GLÄDJE!

Nu har jag en klump i magen men det blir snart bra, jag vet inte ens vad den beror på. Kanske är det för att tandläkaren kommer till Bayley imorgon? Jag ber till gud att det går vägen.

Måste in till stan och köpa ett par jeans till Ruth innan Simon åker till Newcastle... Damn! Imorgon kanske?

Ta hand om er!
LOTS of love. Puss



Min skönhet är påtaglig, jag vet


Baylight

Varför är jag vaken nu?
Tankarna bara snurrar i mitt huvud och jag skriver inte detta för att jag vill ha medlidande, jag skriver snarare för att slippa berätta. Jag vill inte att alla konversationer jag har med folk ska handla om att jag känner mig lite nere.

Jag har haft en rätt deppig helg och om man inte är djurvän så förstår man antagligen inte vad jag skriver om.
I lördags insåg jag att min tävlingskompis Baylight har blivit gammal så fort. Hans tandläkare sa för några år sedan att hans tanben är väldigt vekt och att tänderna kommer vika sig utåt mot kinden en dag. När hans tänder har gjort det såpass mycket att han inte får i sig all näring är det dags att låta honom vandra vidare.
Det här är en sådan detalj som jag har förträngt helt och hållet, antagligen för att det var jobbigt och det var DÅ en ganska avlägsen tanke.
Igår gick jag förbi hans box och kände att något var så fel. När jag gick in till honom lade han sitt huvud i mina armar, han rörde inte sin mat och jag insåg vad som höll på att hända. Sedan hämtade jag en munstege för att se vad som var fel med hans tänder. Just DET var fel! Tänderna har lagt sig. Jag kunde inte sluta gråta och kände mig hemsk som har tagit honom för givet.
Han har ställt upp till 100% trots att han har haft SÅ ont.
Jag har haft så mycket roligt med den varelsen och han har lärt mig så mycket mer än jag någonsin kommer kunna sätta ord på.
Jag ska ringa tandläkaren imorgon och be om hjälp. Jag måste göra allt som står i min makt för att hjälpa honom. Det har han verkligen gjort sig förtjänt av. Jag vill inte svika honom




Han vann

MIN man vann ju!!
Jag skrek lika högt som pappa skriker när frölunda gör mål.
Fan vilken bra man jag har!

Let´s dance... Huh

Jag har just "genomlidit" mitt första hela avsnitt Let´s dance. Det var visst final idag och jag kan tyvärr inte ljuga om detta som komma skall: Jag blev fast! Jag är helt fascinerad av Mattias som lyckas se så galet skön ut i varje danssteg. För att vara riktigt ärlig nu så blev jag lite kär i Mattias ikväll, jag har ju sett honom göra det han "kan" tidigare utan att få känslan av att han borde vara min man, men när jag såg honom idag slog tanken mig vid ett flertal tillfällen. När vi har gift oss ska vi antagligen dansa sådär varje kväll innan vi hoppar i säng. Ja, ni fattar!

Imorgon börjar mitt nya liv, ni stöttar väl mig va?

Puss for now

ridsport

God afton mina kära vänner:)
Idag har jag inte gjort mycket  värt att nämna. Vad jag däremot har glömt att skriva är ju att ni måste kolla i tidningen Ridsport och se den stora fina bilden på Shoganan från Scandinavium:) Jag kanske kan slänga upp en bild senare här.
Imorgon ska jag tillbaka till sjukhuset och armbåga mig fram till röntgen, nu får det fan i mig vara nog va!?

Nåväl, inspirationen tryter. Kanske skriver senare.

Pusspuss



Fin bild va?:)

svar svar svar

Postat av: Anton

Är du oskuld? om inte hur många gånger har du haft sex och med hur många killar? jobbiga frågor eller?

Hejsan Anton! Lustiga frågor var ordet:). Om jag är oskuld? Jag är inte oskuld, antalet gånger och med hur många jag har haft sex med kan jag tyvärr inte gå in på. // Simma lugnt med sexlivet Anton, du verkar vara en liten bock. Haha



2010-03-17 @ 20:33:32
Postat av: amandapandapäron :D

vad är det pinsammaste du någonsin gjort?

Bra fråga Amanda! Jag har gjort ganska många pinsamheter. Det senaste var nog när jag satt på föreläsning i sälen. Han som föreläste var världens hunk och hade skrivit upp en massa siffror på tavlan och ville att vi skulle gissa vad varje siffra stod för i hans karriär och liv. När han frågade vad vi trodde att "36" stod för så frågade jag utan att tänka mig för om det stod för något skrytigt? Jag insåg inte vad jag hade sagt förän jag vände på huvudet och såg hela klassen vika sig dubbel av skratt, inte minst lärarna som trodde att jag syftade på hans snoppstorlek. Även han stod där helt stum och visste inte vad han skulle säga.

Vad jag i själva verket menade med skrytigt var om det handlade om någon placering i hans slalomtävlingar, kanske någon världscup eller något.

Det låter kanske inte så värst pinsamt nu men just då var jag fruktansvärt besvärad av situationen. (Det var verkligen en tyst minut efter mitt uttalande)


Postat av: ...gissa

Får jag komma hem till dig?

Du är välkommen, kom på lördag så tar vi ett glas;)

2010-03-17 @ 22:18:47
Postat av: amandapandapäron :D

nämn en sak du tycker ALLA borde uppleva

Alla borde uppleva en enorm framgång efter EGET arbete med blod svett och tårar.

 


Postat av: amandapandapäron :D

säg din ridförebild!

Oj! Jag vet faktiskt inte om jag har någon, jag tar nog många saker från olika håll. Jag gillar sällan alla detaljer hos hästmänniskor, men alla bär på NÅGOT riktigt bra som man kan ta efter:)


Postat av: amandapandapäron :D

hur länge har / kommer du hålla på med gymkhana ? :)

Väldigt bra fråga... Jag vet inte svaret på det själv och har därför svårt att ge dig ett korrekt svar. Ibland känns det som att jag har gjort det för sista gången, sedan kan det i nästa sekund hoppa in någon taggande känsla i mig som säger att jag kan mer, mer, mer. Jag kommer ju hjälpa er när ni vill även om jag slutar rida själv;) (Hoppas det duger som svar)


Postat av: yasmine

Vad vill du ha just NU?

Undrar vem Yasmine är...;) Just nu? Jag skulle vilja ha någon som ligger i min säng och har värmt upp den lagom till jag har skrivit klart detta och ska krypa ner. Det hade varit mysigt:)

Postat av: amandapandapäron :D

beskriv ditt drömhus :D

Oj, svårt att beskriva. Jag ska ha ett stort hus med öppna, ljusa ytor. Det ska vara två våningar, en trappa upp ska jag ha tre rum till mina barn (haha), där uppe ska det finnas spa med jacuzzi och annat mysigt. Där nere ska mitt och min asheta mans sovrum vara, jag ska ha en walk in closet full med snygga kläder och skor. Köket ska vara modernt och stort, allrummet ska också vara stort med alla nördigheter du kan tänka dig. Toalett ska även finnas på 1a våningen, där inne ska det finnas en dusch med två duschmunstycken (du vet) så man kan duscha två samtidigt utan att en behöver stå och frysa. Hela huset ska vara jävligt stilrent.

DREAM ON ANNIE;)


Postat av: amandapandapäron :D

beskriv din drömhäst :D haha

Han står ute i stallet:)

Menar du storhäst så ska den vara typ 170cm, KOLSVART med något vitt i ansiktet och fyra vita strumpor. Den ska framförallt hoppa som fan!


Postat av:

Har du tröttnat på gymkhana? Vad är dina planer med den sporten nu?

ynd att du inte har något namn. Jag har inte tröttnat på sporten i sig. Jag har lite planer men vi får se, det är inte officiellt än.

 

2010-03-21 @ 20:10:13
Postat av: Rebecka

Vad är det för hemlighet du har för mig? :O

Kul att du frågar:) Jag har många hemligheter för alla. Jag vet inte vilken du syftar på så jag kan inte svara riktigt.:)



2010-03-23 @ 17:25:52
Postat av: Linda J
Vad är mest skrattretande?
Vad gör dig mest arg?
Vad ångrar du mest i ditt liv?
Vad vill du göra med ditt liv efter skolan?
Vem är killen/killarna du har skrivit så mycket om (De arga och ledsna texterna)
Har du gråtit idag? I så fall varför? Om inte, när grät du senast och varför?
Vad vill du göra just nu?
Hur mycket skulle du sälja shoganan för om du var tvungen att sälja honom?
Vad är du mest stolt över?
Vad är du mest missnöjd med?

Några frågor där;-)

OJ, DET kallar jag frågor det;)
Skrattretande? Kul fråga. Jag tycker att manipulativa människor kan vara jävligt skojiga att studera. Speciellt när de kan lyckas få sig själva att framstå som helgon trots att de är riktiga dårar som spelar med andra människors känslor. De kan även förvrida sanningar till den milda grad att en oskyldig människa kan framstå som ett psykfall. Haha detta var bara lite tankar från egna erfarenheter. Jag gick igång på frågan. Hehe

Arg? Det är mycket som gör mig arg men när jag känner mig sårad blir jag ofta fruktansvärt arg. Sedan blir jag galet arg på orättvisa, just nu verkar jag vara jagad av just DET.

Vad jag ångrar? Jag ångrar på ett sätt att jag mött en del människor som gjort mig illa på ett eller annat sätt. Man blir bitter och synisk av att möta för många svarta själar (haha, men jag menar det)

Mitt liv... Jag vill leva! Thats it, hur jag sedan väljer att leva får vi se. Jag hoppas bara att jag får någon slags ordning på mitt liv.

Killen/killarna jag har skrivit om kan jag inte nämna vid namn. Jag ber om ursäkt att fokus har legat där en del det senaste, jag vet att det är dötrist att läsa. Ska försöka bättra mig men om jag känner mig själv rätt så är eländets texter snart tillbaka.;)

Jag har inte gråtit idag. Jag tror det var i söndags, töntigt nog berodde det på min rygg som gjorde så fruktansvärt ont men jag torkade tårarna snabbt och kände hur patetisk jag var.

Just nu vill jag ut på krogen och ragga med en väl utvald vän... Ska du med? ;)

Jag har aldrig funderat på det så jag kan inte svara. Jag vill ju aldrig sälja honom, så är det.

Jag är mest stolt över Shoganan, han har blivit precis det jag hoppades på när jag stod och övade honom på att lyfta hovarna första gången för 10 år sedan;)

Jag är mest missnöjd med att jag inte har valt att gå min egen väg från början till slut.



Tack för frågor sötnosar. Hoppas svaren duger för er kräsna;)
Pusspuss



ASK

Okej folks! Med tanke på att jag inte har någon som helst inspiration idag så tänkte jag att ni bestämmer lite vad jag ska skriva.
Eller ni får fråga precis vad ni vill i kommentarsfältet nedan. Jag ska försöka svara så ärligt jag bara kan.

Langa frågorna:)





(Saknar bror min idag)

pfffft

MAD! Varför får jag bara mer tabletter hela tiden? Varför fattar inte doktorhelvetet att jag behöver HJÄLP, röntga, skicka mig vidare eller vad fan som helst. Äh, lite nya tabetter kan väl inte skada tänker han. Pffft, varför ska man tjata sig till hjälp? Är det inte förnedring nog att visa sig som en ynkrygg och dessutom behöva klä av sig varje gång gubben ska kolla ryggen. Varför kollar han ens om han inte tänker göra något åt saken?

Jag vill göra något idag... Jag är FÖR rastlös och känner mig lite ensam, får väl krama lite på Alex sedan när jag ska läsa hans bok när det är läggdags.

Konstigt men det är rätt ord, jag är verkligen ensam trots att jag är omringad av människor, jag vill skicka mysiga sms, gosa framför TVn och vara varm.

Puss

mitt hår

SHIT, jag klippte just av mig min lugg med en stor jävla kökssax framför badrumsspegeln. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det eller inte. Ni kan väl hjälpa mig lite, fast ni får inte säga att det är fult (klart ni får).
I vilket fall så växer den ju ut så småningom och ombyte förnöjer, inte sant?
Puss



Standardposen

pics

Jag låter bilderna tala sitt språk.... Vissa är jag nykter på, andra inte... Ni kan få gissa vilka som är vad;)


1


2


3



4



5




BEAUTIFUL



6




7


8




Pusspuss

back home:(:(

Jag är tillbaka! Inte med glädje dessvärre. Jag vill tillbaka NU typ...
Det mesta har varit jävligt bra med en del undantag som jag ändå lyckats skratta åt i efterhand tillsammans med Sandra bland andra.
Jag har blivit KUNG i skidbacken, jag skojar inte... (Eller typ). Sista afterskin råkade jag hamna på scen med det hetaste som gått i ett par skor, helt vrickat- bilder kommer nog snart:)
Nu har jag stora planer på  att lägga mer tid där uppe nästa år, det är ju trots allt en riktig enrgikicka att vara ute så mycket...
Fan, jag blir galen på detta tangentbordet. Jag skriver mer när jag kommer  hem.
Puss

What happened?

Det bor en tjuv i mitt hus!
Förut tvättade jag Alexanders vita(!) byxor och skulle då använda min nya finess till tvättmedel, nämligen den där VIA white. Man ska tydligen lägga IN korken med tvättmedel I tvättmaskinen. Sagt och gjort. Efter typ 90 minuter gick jag för att hänga upp byxorna, jäkligt fina blev dom måste jag säga, men vad hände med korken? Den är BORTA! Jag skakade byxorna 10 gånger för att försäkra mig om att den inte gömde sig där någonstans, jag vrängde ut och in på fickorna, men icke! Den finns inte i tvättmaskinen heller.
Detta kan tyckas vara ett helt meningslöst inlägg men jag kan inte sluta fundera på min kork! Nu har jag slängt in en ny maskin med sälenkläder. Korken kanske ligger där nästa gång jag ska hänga upp kläderna.

Anton ringde förut och var full och glad. Han tyckte att jag skulle följa med in till stan och festa. Tanken är lockande x10 men samtidigt vet jag hur det slutar. Jag lyckas inte komma hem på ett hövligt vis och då har jag ångest imorgon och dagen är förstörd. Jag festar med babesen på håll istället. SKÅÅL! Nu tar vi ett glas va?
Puss
(Har någon sett min kork?)


Sälen

CAN´T WAIT! På Söndag ska vi till sälen och stila oss lite på skidor och snowboard. (Framför allt After ski).
Jag packar redan som en tok och är så gott som klar.
En BIB borde räcka till mig va? Sedan tar jag med en liten fickplunta som jag kan ha som kompis i backen.
Jag har inte riktigt taktiken för charmen klar än. Antingen ser jag till att välja backar som jag kan rocka i så man får skriva autografer när man kommer ner (haha), då lär man imponera på de snygga snowboardbabesen, alternativ 2 är att låtsas vara MYCKET sämre än nödvändigt, trilla hela tiden och köra plumplum- sakta. Då kommer de snygga snowboardbabesen tycka att man är lite gullig, sedan går vi in i värmestugan och dom får lov att linda mitt "ömma" ben, sedan after ski på det. Jag är i hamn...
äh, eller så kör vi bara och ser till att ha så förbannat roligt. (Bra alternativ)
Det ska i vilket fall som helst bli jävligt kul att komma bort från dödens län ett tag. Det kryllar av obehagliga minnen och tankar här- jag älskar inte om det!

Balen och studenten har planerats för fullt idag, jag och Anton ska nog köra på tema vinrött till balen och eventuellt limoskjuts dit:) Vi kommer vara såå fina:)
Sedan är det studenten några dagar efter, då är det bara till att rocka, kramas, pussas och festa.

Nu ska jag fixa Alexanders hår, han ska visst färga det och sådär. Trots att han inte har någon grå utväxt... Weird? Alltså han är ju så himla fin i sin naturliga hårfärg... Well, det spelar ingen roll vad jag säger för jag är nämligen en TANT?! Ja, ni läste rätt! Nu går jag under benämningen tant här hemma. Skitkul
Puss

fainted

Nu mår jag skit idag. Jag svimmade i skolan och känner mig allmänt nere. Ser ni något mänster i mitt berg-och-dalbaneliv?
Förstökte träna Baby men jag var för trött och det är inte rättvist mot honom så jag åkte hem tidigt. Nu försöker jag få Kevin och Alexander att borsta tänderna och gå till sina sängar. Mutor och hot är det enda som funkar.
Kanske skriver mer sedan. Ska bära in Kevin på toaletten nu.

Puss

Hej igen

Long time no see...
Det har hänt ganska mycket den senaste tiden och jag kan knappast berätta allt eftersom det antagligen skulle ta fyra dagar att skriva, men jag tar det i korta drag här tänkte jag.
Förra tisdagen var vi i Laholm och tävlade första landskampen, Shoganan betedde sig som en mupp och jag var jävligt tveksam till hela Scandinaviumgrejen på honom.
Sedan var det Torsdag och första dagen på Scandinavium var dags att genomföra, Shoganan var helt jävla perfekt, det var som att han visste att det var på allvar, han var cool lugn och gjorde precis det som förväntades av honom.
Sedan var det Lördag och samma visa upprepades igen. Shoganan var brilliant även då och jag var nästan tårögd, trots att vi kom tvåa så kändes det verkligen som en vinst för mig, min baby är stor nu.

Partyn var det mest hela veckan och folket är helt fantastiskt, alla är så positiva och glada, en galet bra vecka med andra ord!
Idag var jag på Allebys årsmöte där jag fick ta emot diplom för goda resultat i MG förra året, tack till Eva-lena som skickade in mina resultat till ledningen:) Och tack till Gunilla som utsåg mig till årets gymkhanaryttare på alleby(?) kan man skriva så?
Sedan var jag tvungen att berätta för nisse idag att jag måste tacka nej till platsen i spetsgruppen eftersom jag inte har några som helst pengar att frakta över Shoganan till Wales för att rida EM i år.
Jag ska i vilket fall åka över och rida Chack på individuella EM och VM vilket ska bli otroligt kul.

Imorgon börjar dessvärre skolan för min del igen och jag kan bara säga att det känns förjävligt, ångestklumpen i magen kom som ett brev på posten idag, jävla skit. Det finns ingenting som tilltalar mig i den där jävla byggnaden...:(

För övrigt mår jag väldigt bra, jag har många som backar upp mig till 100% no matter what och jag hoppas att folk förstår att jag finns här i alla lägen, för en del iaf.

Nu önskar jag bara att jag så småningom kan bli vän med folk som inte litar på mig av olika anledningar, det är såklart ingenting jag begär men jag tror att allt kommer bli bra snart:)

Nu över till vädret.
Pusspuss lots of love gangsters
xoxoxo

Här kommer lite bilder från Scandinavium på min absolut bästa vän, Shoganan.
















RSS 2.0