mardrömmar

Vilken dag! Jag sov knappt någonting natten till idag för jag drömde mardrömmar om att jag hade affärer med farliga män. Fast framförallt var det deras kvinnor som var livsfarliga och ville döda mig. Nåväl, det kanske låter simpelt såhär i efterhand men det var ett jävla trauma där ett tag.  Fan... jag får uppdatera snart.. Jay kommer och ska låna datorn... Brb
Puss sålänge

Fotboll?

Ni kanske tänker er att jag är en riktig talang vad gäller det där med fotboll? Eller så tänker ni inte så, det vet ju inte jag egentligen... MEN jag bär på svaret. Anledningen till att jag vet svaret är för att jag har spelat fotboll med några jävla proffskillar ikväll. Vi spelade i så jävla många timmar och jag blev så jävla förbannad! Jag kunde inte hålla tillbaka min ilska under några som helst omständigheter.
Jag gick in med inställningen att verkligen göra mitt bästa men allt urartade när jag blev blåst på bollen gång efter gång efter gång!!!
 Det slutade med att jag sprkade Anneli så hårt på smalbenet att hon låg och vred sig i svåra smärtor, Håkan fick en skön flygtur, Jay lyckades åtminstone hålla sig på fötter men han haltade därifrån efteråt och jag tror att många kommer vakna upp med blå smalben och vrister imorgon-inte minst jag! Jag har redan nu fått sköna bölder på mina stackars ben och lårkakan ser ut som fan! 

Så svaret är NEJ! Jag är ingen talang.

Over and out! 
 

alcoholic

Det här kan inte vara bra. Nu tänker jag vara väldigt ärlig här. Mest för att jag tror att om man erkänner för sig själv och andra så har man god självinsikt... Eller? Ja, om det handlar om en själv alltså.

Låt mig inte dra ut på erkännandet mer nu. Jag är extremt sugen på att dricka alkohol IGEN... Det har bara gått några timmar sedan jag var odrägligt full och jag är redan ready to go igen...
 Det är kanske inte så farligt egentligen men jag tycker ändå att jag är duktig som tar signalerna på allvar...

 Jag tänker därför gå och göra en grogg nu. Konstigt tänker ni kanske, det är inte konstigt för vad jag menar med mitt erkännande är bara att jag just har erkänt för både er och mig själv att jag är alkoholist och som det ser ut just nu har jag inga som helst planer på att avbryta mitt begär. 


Förresten ni helvetesvänner som inte har lämnat mig en studentpresent än kan ju kila förbi med något passande ikväll.

 Ni behöver inte ha detta inlägget i åtanke när ni införskaffar presenten!(JO!!!)

Nu kör vi!
Pusspuss





CONFUSED

God morgon och förlåt. God morgon för att jag precis vaknade och förlåt för att jag inte har uppdaterat på månaders månader.... Jag tänker inte dra allt som har hänt sedan jag skrev sist eftersom jag knappt vet själv, sedan skulle ni antagligen dö av tristess då det är rätt långtråkigt emellanåt.
För övrigt känner jag inte riktigt igen mig själv och jag tror inte att någon annan gör det heller. Jag är totalt bortkopplad ibland, låter folk säga vad dom vill, låter folk trampa på mig utan att känna efter om det är jobbigt eller gör ont... Jag orkar helt enkelt inte riktigt bry mig om vad andra människor gör och säger.
Doesn't matter.

Igår var jag på Marstrand med Charlie och Jay. Jag höll än en gång på att hamna i slagsmål med en jävla skojare, brydde jag mig? Nej! Inte det minsta egentligen, jag blev arg för att han hällde en drink i min klänning och man SKA bli arg då. Jag var bara arg på låtsas... Jag tyckte mest synd om honom eftersom han började jiddra om att han är göteborgs rikaste kille och jag BORDE känna igen honom, jag BORDE låta honom gå före i kön till baren... Nu vet jag till nästa gång att han är Göteborgs rikaste kille, och ja! Jag kanske t.om. kan känna igen honom, då blir allt frid och fröjd.

Vad händer annars i mitt liv, förutom att jag har firat midsommar hela veckan...? Jag jobbar som en jew... Verkligen, jag vet inte om jag kommer undan med någon lön ens, men ändå! Jag vaknar TIDIGT på morgonen, sätter mig i bilen, jobbar till sent på eftermiddagen, sätter mig i bilen, kör hem, rider Shoganan och sover... OM IGEN!
Precis så ser mina veckor ut, annars är det ju kul med sommarlov, elller? Är det inte? - jo! Kanske


Nu har jag bakfylleångest och känner mig lite ledsen... Lyssna på låten och KÄNN så förstår ni precis hur jag känner mig... Jag känner mig som ni kommer känna om ni känner efter när ni lyssnar på denna KÄNNlåten.. Ni kanske t.om. kan få en tår i ögat för lite så känns det för mig nu av, anledningen till känslan är oklar...
 






Nu ska jag gå en promenad och tänka lite... Kanske även känna efter lite...

Puss puss lots of love to ya






RSS 2.0