fetto

När jag stod och borstade Shoganan idag insåg jag hur fet han är! Han har plötsligt samlat fettvalkar och ser inte alls speciellt fördelaktig ut. Då slog det mig att jag blev lite irriterad att han inte hade hållt sig i någorlunda god form under sin lilla vila. Jag mumlade trots min besvikelse att han är fin ändå, fast jag kände att det tog emot...

Han är ju faktiskt inte så fin som har brukar vara och då kom en obehaglig tanke smygande! Tänk om jag blir besviken på mina framtida barn bara för att dom blir lite runda... Ska jag då vara ärlig och säga att dom inte är så himla fina när dom är sådär fluffiga, eller ska jag ljuga och säga att dom är såå fina så... Man kommer säkert se på mig när jag ljuger eftersom hela ansiktet förvrids till något oigenkänligt när jag ska hitta på nåt sånt där... 


När jag stod där och funderade börjde jag garva lite åt mina tankar och sa åt mig själv att vara ärlig just nu "Shoganan, du är inte så JÄTTEFIN just nu, bli inte ledsen men jag är bara ärlig", hur jag sedan ska bete mig när mina barn får gubbmage får jag nog fundera på där och då. Nu kör vi:)

pusspuss 


phuuuuuu

Vilken dag va, jag är slut utan att ha gjort speciellt mycket...  Jag har iaf hunnit rida Shoganan och skrivit ett prov i skolan. Det där provet var lite väl gripande och slutade med att jag hade skrivit ungefär 11 A4, inte okej va?
Nu är Jocke här och skor lilla Bella så jag funderar starkt på att ta mig en liten sväng med henne i skogen sedan, det kan nog bli en skön kvällstur:) Eller kanske inte om jag känner Bella rätt.
Har ni hört nåt så roligt som att jag tävlade i söndags? Det blev ett hastigt inhopp men fantastiskt roligt. Jag har då alltid roligt ihop med Chacksi, no matter what:)
Nu ska jag ta mig en liten promenad med lilla hyndan Leia Olsson.
Pusspuss


Ett glas vin nu kanske?



Love is all you need

God morgon!! Good news! Jag kan gå utan att ha ont i ryggen! Jag vet inte vad som har hänt men detta är helt jävla magiskt! När jag skulle ut till stallet i morse kom jag på mig själv med att hoppa och studdsa som en känguru. Jag måste sett fantastiskt lustig ut.
Vet ni vad detta leder till? Att jag har fått min mors välsignelse att skritta på Bayley barbacka idag! Jag känner mig som ett barn på julafton.
Snälla gud, låt det inte bara vara för idag. ;)
Puss puss sunshine!

RSS 2.0